USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

Ak Parti Milletvekili Adayı Kösen, 24 Haziran bir dönüm noktası.

AK Parti Mardin Milletvekili Adayı İbrahim Kösen, 24 Haziran seçimlerine dikkat çekerek, ?24 Haziran memleketimiz için çok önemli bir tarih, ülkemiz için bir milat, bir dönüm noktası.?

Ak Parti Milletvekili Adayı Kösen, 24 Haziran bir dönüm noktası.
05-06-2018 09:44
Google News

              AK Parti Mardin 5. Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Kösen 24 Haziran seçimi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kösen, ?Hepimizin bildiği gibi 24 Haziran memleketimiz için çok önemli bir tarih. Tabiri yerindeyse bir milat, bir dönüm noktası. 24 Hazirandan sonra ülkemiz başkanlık sistemiyle idare edilecek. Ve bu yeni sistemle ülkemiz daha hızlı, daha güçlü ve daha verimli bir şekilde yönetilecektir. Tabi ki 24 Haziranda, ilk turda bu işin mimarı, lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´da hepimizin Cumhur Reisi olacaktır.  Bizim burada üzerimize düşen, Cumhurbaşkanımızın alacağı oy kadar partimizin de oy almasını sağlayabilmektir. Özellikle Mardin´de elde edeceğimiz başarı hizmet olarak memleketimize dönecektir. Bunun için de desteğinize ve duanıza ihtiyacımız vardır.? diye konuştu.

 ?Milletimizin ayağına gideceğiz?

 Seçim çalışmaları hakkında bilgiler de veren Kösen Mardin için gece gündüz çalışacağını vurguladı. Kösen, ?Rabbimizin izni ve sizlerin desteğiyle Milletvekili olursam bu genç kardeşinizin Mardin´imizi geliştirmek ve güzelleştirmek için gecesini gündüzüne kattığını hep beraber göreceksiniz inşallah. Öncelikle söz veriyorum ki hemşerilerimiz bizlere ulaşmak için Ankara´ya gelmeyecek. Biz onların ayağına gideceğiz. İstedikleri saatte bizimle görüşecekler. İnsanlarımız milletvekillerinin peşinde koşmayacak. Allah kimseyi hasta etmesin ama ağır hastalarımız, Ankara bürokrasisinde işi olanlar olacak. Biz bütün bu hemşerilerimizle ilgileneceğiz. Otogardan alınacaklar, sorunları halledilip, işleri çözülüp, misafirimiz olup, tekrar havalimanına uğurlanacaklar. Bu bizim önemli bir görevimiz olacak. Bununla ilgili olarak ailemin de desteğiyle bu işle uğraşan görevlilerimiz olacak. Yine sahada danışmanlarımız olacak. Özellikle ifade etmeliyim ki, yasama görevi için Ankara´da da olsak burada açacağımız koordinasyon merkezimizle yani Mardin tabiriyle yazanemizle, odamızla sizlerden hiç kopmayacağız. Bütün öneri, şikâyet ve taleplerinizin derhal yerine getirilmesi için gece gündüz çalışacağız, uğraşacağız.? açıklamasını yaptı.

 Kösen sözlerini şöyle sürdürdü:

?Peki gençlerimiz? Bir genç olarak sürekli gençlerle birlikte olacağız. Onları dinleyeceğiz. Onları anlayacağız. Onlara anlatacağız. Enerjimizi onlarla beraber onlar için kullanacağız. Gençlerimize iş olanakları sağlamak için çalışacağız. Bunun yolu nedir. Bunun yolu Turizmin canlandırılmasıdır. Bunun yolu tarım ve hayvancılığın o eski ihtişamlı günlerine döndürülerek kırsal kalkınmanın gerçekleştirilmesidir. Bunun yolu meslek sahibi, elinde altın bileziği olan gençlerimizin yetişip peşimizden gelmesidir. Bunun yolu sportif faaliyetlere zaman ayıran, sosyal aktiviteler yapmaya zamanı olan, eğitimli ve terbiyeli bir nesil yetiştirmektir. Bizim böyle nesiller yetiştirmemiz lazım. Terörün kucağına oturmayacak, fikri ve vicdanı hür gençlerimiz yetişecek. Kimse gençlerimiz kullanamayacak. Biz buna izin vermeyeceğiz. İnsanın işi ve aşı olduktan sonra bütün bu sorunların çok daha rahat çözülebildiğini hep birlikte göreceğiz. Mardin´den bütün Türkiye´yi kucaklayacağız.

 Biz bu göreve Allah rızası için talip olduk. Biz Mardin´in sorunlarını çözmek için geliyoruz. Bizim ihalelerle, kadrolarla işimiz yok. Biz bunların önünü kesmek için geliyoruz. Ne olursa olsun insanların hakkını savunacağız. Hakkaniyetli olacağız. Milletimiz için, halkımız için gelen her kuruşun yine milletimize harcanmasının takipçisi olacağız. Mardin´in yerel sorunlarını biz çözeceğiz. Kırsal alanlara gitmeyen hizmetleri biz getireceğiz. Bütün eksiklikleri, aksaklıkları çözmek için çalışacağız, çabalayacağız. Yollarla, altyapıyla, parklarla, okullarla, sosyal ve kültürel merkezlerle daha önce görülmemiş bir hizmet seferberliği başlatacağız. Çocuklarımızın nefes alacağı, oyun oynayacağı parkları ve oyuncakları olacak.  Bir sıkıntı mı var, bir eksik mi var, bir problem mi var? Nasıl çözülür diye bakıp, sorunun çözülmesi için ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız. Asla pes etmeyeceğiz ve hep birlikte başaracağız ve Mardin´de bir ilki gerçekleştireceğiz.



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ