USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

TÜGVA Kızıltepe Temsilciliğini Açıyor

Türkiye´nin birçok ilinde teşkilatlanan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), önümüzdeki günlerde Kızıltepe´de temsilcilik açacak.

TÜGVA Kızıltepe Temsilciliğini Açıyor
12-11-2018 16:05
Google News

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Türkiye´nin birçok ilinde olduğu gibi Kızıltepede de teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor.

Mardin´nın birçok ilçesinde teşkilatlanması tamamlanan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), önümüzdeki haftalarda Kızıltepe´de de Vakıf açılışı gerçekleştirilecek.

TÜGVA İlçe Temsilciliğine atanan Mehmet Kanat´de, şunları söyledi:

"İmanlı ve şuurlu, vatanına ve milletine sevdalı bir gençliğin yetişmesi için kurulmuş olan vakfımız çok kısa bir süre içerisinde birçok il ve ilçede teşkilatlanmıştır. Gençliğini kaybeden milletlerin gelecekleri olmaz. Biz Kızıltepe de omuzlarımıza çok önemli bir sorumluluk yükledik. İlçemizde tüm genç kardeşlerimizle faaliyetlerimizi buluşturmak, onların istek ve taleplerine, sıkıntı ve dertlerine ortak olmak bizim görevimizdir. Genç kardeşlerimizin yetişmelerinde eğitimci arkadaşlarımızın destekleriyle elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. Bu çalışmalar çok önemli ve mühimdir

"Vakfımızın kapılarını Kızıltepe´ye açacağız"

Kızıltepe İlçe temsilcisi Mehmet Kanat son olarak şunları söyledi: Şuurlu her birey bu çalışmaları önemsemeli ve görevden kaçmamalıdır. Bizde vakfımızın kapılarını tüm Kızıltepe halkına açacağız ve kimin ne katkısı, önerisi olacaksa değerlendireceğiz."dedi.

TÜGVA NEDİR?

TÜGVA, Gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini gözeterek, kendini devamlı geliştiren, yenilikçi ve nitelikli insan kıymetinin oluşumuna katkı sağlamak, medeniyetimizi yeniden ihya ve inşa edecek nesilleri yetiştiren bir vakıf olmak, yeni nesil gencin enerjisi, hızı ve dinamizmi ile iyilik odaklı işler yapan, deneyimini paylaşan ve yaşatan anlayışa sahip vakıfçılık modeli olarak Türkiye´de teşkilatlanıyor. Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanlığını ise İsmail Emanet sürdürmekte.



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ