?>

Dekoratif direkler yerini buldu

Dargeçit Belediyesi, Mardin Büyükşehir Belediyenin işbirliğiyle ilçe merkezindeki insan yoğunluğunun fazla olduğu caddelerde dekoratif aydınlatma çalışmalarına başlandı.

GÜNDEM - 5 yıl önce

Dargeçit Belediyesi, ilçenin dört bir noktasında aydınlatma çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Dargeçit Belediyesi, ilçenin en işlek caddeleri olan Ilısu, Turgut Özal, Kılavuz ve Midyat Caddelerini dekoratif led ışıklandırmayla aydınlatacak. Yapılan çalışmalarla ilçe ışıl ışıl bir görünüme kavuşacak.

330 metre uzunluğundaki Turgut Özal, 860 metre uzunluğundaki Ilısu, 520 metre uzunluğundaki Kılavuz ve 120 metre uzunluğundaki Midyat Caddelerinde dekoratif led ışıklandırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yapılan dekoratif led ışıklandırma çalışmasıyla özellikle akşamları daha estetik bir görünümün sağlandığını söyleyen Başkan Aksoy, “Bu güzel tablo karşısında vatandaşlarımızda memnun olduklarını dile getirdiler. Bu bizleri de mutlu etti, amacımız hem caddelerimizi aydınlatmak hem de görsel açıdan güzel bir görünüme kavuşturmaktı.” dedi.

‘CADDELERİMİZ IŞIL IŞIL OLACAK’

Dargeçit’i en güzel yerlere getirmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Aksoy, “Dargeçit Belediyesi olarak cadde ve sokaklara prestijli yollar yapıyoruz. İlçemizin yoğun olarak kullanılan caddelerimizde çalışmalarımız yoğun bir tempoyla devam ediyor. Ilısu, Turgut Özal, Kılavuz ve Midyat Caddeleriyle start verdiğimiz güzelleştirme programımızda caddelerimiz ışıl ışıl bir görünüme kavuşması içinde modern ve dekoratif led ışıklandırmalar kullanılıyor. Kısa zamanda bitirmeyi planladığımız ışıklandırma projesi için yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Mardin'de Açık Hava Konseri

2021-07-04 11:48 - MAGAZİN

Yeşilli İlçesinde  Elektrik Direkleri ve Trafolar Yenileniyor

2021-06-28 14:44 - YAŞAM

MARDİN DE PALAS' SEZONU AÇILDI

2021-07-01 14:13 - YAŞAM

Doğu'nun Efes'i: Dara'da kazılar uzun zaman alacak

2021-06-28 11:48 - YAŞAM

Kızıltepe’de Şenlik Var

2021-06-30 09:28 - YAŞAM

Saadet Partisi İl Başkanı Koçhan’dan  gece yarısı zamlara tepki

2021-07-02 09:02 - YAŞAM

Nusaybin Meslek Yüksekokulu Evine Dönüyor

2021-07-01 08:58 - YAŞAM

Mardinli Kuaför ustası dünya şampiyonasına hazırlanıyor

2021-07-02 10:56 - YAŞAM

Mardin'de gezici ürün tanıtımı

2021-06-29 09:23 - YAŞAM

TGK Yönetiminde Güneydoğu Gazetecileri geniş yer aldı

2021-07-04 11:28 - YAŞAM

İlgili Haberler

UNESCO Midyat’a Kapılarını açıyor!

05:33 - GÜNDEM

Mardin TSO’da Seçim Tarihi Belli Oldu: Sandık 3 Ekim’de Kurulacak

18:13 - GÜNDEM

Kızıltepe Ziraat Odası Başkanlığına Mikail Erbeyi Aday Oldu

06:53 - GÜNDEM

Bozdemir’den Kızıltepe Ticaret Borsası İçin Şeffaflık ve Liyakat Sözü

08:40 - GÜNDEM

Raylar Hazır, TCDD İş Dünyasından Yük Bekliyor

13:41 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

AK Parti Mardin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Midyat’ta Toplandı

19:04 - POLİTİKA

Mardin’de Kadın Emeği Görücüye Çıkıyor

12:19 - YAŞAM

Kızıltepe’de Dudak Damak Yarıkları İçin Farkındalık Buluşması

12:14 - SAĞLIK

Başkan Şahin’den Metropolit Aktaş’a Taziye Ziyareti

12:01 - YAŞAM

Midyat’ta Satranç Tutkunları Sonbahar Kupası’nda Buluşuyor

11:57 - YAŞAM