?>

İzmir Bergama'da çevre yolu müjdesi

İzmir'de şehir içi trafiği rahatlatacak olan Bergama Çevre Yolu geçiş güzergâhında bulunan Bağlar mevki için ilave kamulaştırma kararı onaylandı.

GÜNDEM - 5 yıl önce

İZMİR (İGFA)- Bergama’da kangrene dönüşen sorunların başında trafik yoğunluğu geldiğine dikkat çeken Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, çevre yolu olarak kullanılan Adnan Menderes Bulvarı’nın transit geçişleri kaldırmadığına dikkati çekti. İlçe merkezini tam ortadan bölen Adnan Menderes Bulvarı'nın yeni yapılan çevre yolu ile birlikte rahatlayacağını kaydeden Başkan Koştu, "Yeni çevre yolumuz trafiğe açıldıktan sonra bu bulvarımızı şehrimize yakışır şekilde yeniden düzenleyeceğiz” dedi.

Yoğun çalışmalar kapsamında Karayolları 2. Bölge Müdürlüğümüz yan yol için ilave kamulaştırma kararı aldıklarını anımsatan Başkan Koştu, "Çevre yolumuz yapımı aşamasında ilave kamulaştırma kararı ile geçiş sorunu çözüldü. Mağduriyet oluşmadan söz verdiğimiz vizyon projelerle Bergama’mızı buluşturuyoruz” dedi.  

BAŞKAN KOŞTU MUHALEFETE SESLENDİ

Bergama Çevre Yolu üzerinden fırtına koparmaya çalışan muhalif belediye meclis üyeleri ve muhalefete seslenen Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Çevre yolu gibi önemli bir projeyi sorumsuz bir şekilde eleştiren, daha proje bitmeden bu bölgedeki çiftçilerimizi mağdur ilan eden muhalefet tabiri caizse bir bardak suda fırtına koparmaya çalıştı. Çevre yolunun Bağlarda ikamet eden ailelerimizi ve çiftçilerimizi mağdur etmeyeceğini sürekli açıklamamıza, konunu takipçisi olduğumuzu söylememize rağmen, muhalif meclis üyelerinin hizmete susamış hemşehrilerimizi yalan yanlış bilgilerle kışkırtmaya çalışmaları, kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalışmaları şehrimize yapılan en büyük haksızlık olarak hafızalarımızda yer aldı” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Öğrenciler Tutaşı'yı soru yağmuruna tuttu

2021-03-30 19:58 - DÜNYA

REAL MARDİN YİNE GURURLANDIRDI

2021-03-31 08:16 - SPOR

Derik'e Gençlik ve Kültür Merkezi Çok Yakışacak

2021-03-31 15:04 - GÜNDEM

2024 atıcılık olimpiyatlarına hazırlanıyor

2021-04-04 12:15 - SPOR

İşyeri Duvarlarına resim yapıyor

2021-04-04 18:30 - YAŞAM

Hüseyin Gözenoğlu, oğlu için bin kişilik mevlit yemeği hazırladı

2021-04-03 19:08 - GÜNDEM

Türkiye'den Bangladeş'e ağır iklim sahra hastanesi ulaştırıldı

2021-04-03 11:48 - DÜNYA

Eda Ece'nin 'ilk' heyecanı

2021-04-02 08:56 - MAGAZİN

ZORLU COĞRAFYANIN HAYIRSEVER İNSANI

2021-04-03 20:44 - YAŞAM

Azerbaycan Büyükelçisi Mardin’de

2021-04-04 15:59 - GÜNDEM

İlgili Haberler

UNESCO Midyat’a Kapılarını açıyor!

05:33 - GÜNDEM

Mardin TSO’da Seçim Tarihi Belli Oldu: Sandık 3 Ekim’de Kurulacak

18:13 - GÜNDEM

Kızıltepe Ziraat Odası Başkanlığına Mikail Erbeyi Aday Oldu

06:53 - GÜNDEM

Bozdemir’den Kızıltepe Ticaret Borsası İçin Şeffaflık ve Liyakat Sözü

08:40 - GÜNDEM

Raylar Hazır, TCDD İş Dünyasından Yük Bekliyor

13:41 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Savur’da Tarihi Çarşı Esnafıyla Buluşma

20:58 - YAŞAM

Bozgeyik’ten Başkan Şahin’e Midyat Ziyareti

17:11 - YAŞAM

Kızıltepe’de Sigarayı Bırakmak İsteyenlere Mobil Destek!

04:01 - SAĞLIK

Savur’daki Tarımsal Gelişmeler Vali Akkoyun’a Anlatıldı

10:25 - EKONOMİ

Mardin’de Sağlık Personeline Üreme Sağlığı Eğitimi

10:48 - SAĞLIK