?>

KIZILTEPE’YE DEV SPOR YATIRIMI

Yaklaşık 46 altı ilden daha kalabalık olan Kızıltepe’nin spor ihtiyaçlarını karşılayacak olan protokol imzalandı.

SPOR - 5 yıl önce

Büyük bir spor potansiyeline sahip olan Mardin’in Kızıltepe ilçesine büyük bir spor yatırımı kapsamında kapalı Spor Salonu, yüzme havuzu, semt sahaları, Spor Lisesi Kapalı Spor salonu ve Kızıltepe Spor Kompleksi Çevre Düzenlenmesi işlerinin protokolü imzalandı.

Protokolün imzalanmasında büyük katkısı olan AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, bugüne kadar Kızıltepe’ye 800 mil TL’yi aşan ödeneğin ayrıldığını söyledi. Tüm ülkede, bölgemizde ve ilimiz Mardin’de huzur ve barış için yürütülen mücadelede büyük bir başarı sağlandığını belirten Vekil Demirkaya, yapılan yatırımların bu mücadelenin sonucu olduğunu açıkladı. Bu kapsamda Demirkaya  

“İlçemize kazandırılacak olan 2.500 kişilik Kapalı Spor Salonu, 2. Yüzme Havuzu, Kırsal Mahallelerimize 15 adet Semt Sahaları, Spor Lisesi Kapalı Spor Salonu ve Kızıltepe Spor Kompleksi Çevre Düzenlemesi işlerinin protokolü imzalandı.” İfadelerini kullandı.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığında Teşkilat Başkanı Sayın Bünyamin Bozgeyik’in ev sahipliğinde düzenlenen imza törenine Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Hüseyin Çam ile birlikte  konuyla ilgili diğer yetkililerle  katıldıklarını vurgulayan Demirkaya “İlçemize tesislerin kazandırılmasına vesile olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Muharrem Kasapoğluna, Bakan Yardımcımız Sayın İhsan Selim Baydaş’a, Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin Bozgeyik’e, Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş’a, milletvekili arkadaşım Sayın Şeyhmus Dinçel’e, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın bürokratlarına ve emeği geçen bütün paydaşlarımıza, il ve ilçe teşkilatlarımızın değerli mensuplarına,  ilçemiz ve gençliğimiz adına çok teşekkür ediyorum. İlçemize Hayırlı Olsun” açıklamasında bulundu.

Daha önce basın mensuplarına yaptığımız açıklamada  Demirkaya, “ Ne dediysek bir bir gerçekleştiriyoruz. İlimizin  ve ilçelerimizin sorunlarının çözümü için her alanda yatırımlarımızı yapacağız. Bugün spor alanında yapılan yatırımın protokolün imzaladık ancak önümüzdeki günlerde başka alanlarda da yatırımlarımız olacak. İlerleyen zamanlarda halkımıza güzel müjdelerimiz olacak” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

SARI NOKTA HASTALIĞI NEDİR?

2021-06-01 13:01 - SAĞLIK

Derik kaymakamı “Hedef 1 Milyon Zeytin Ağacı”

2021-05-29 12:36 - EKONOMİ

MAÜ AVRUPA KÜLTÜR KONSEYİNE ÜYE İLK TÜRK ÜNİVERSİTESİ OLDU

2021-06-01 14:30 - GÜNDEM

Ilısu Barajında Alabalık çiftliği

2021-05-28 10:18 - YAŞAM

Hasankeyf'te Fotoğrafın Dili

2021-05-28 01:39 - YAŞAM

Mardinspor'da Hedef 2.lig

2021-05-29 11:09 - SPOR

Yazar Suat Tekin Gençlere Tecrübelerini Anlattı

2021-05-31 09:12 - EĞİTİM

Kadim Aşiretler Federasyonu Vali Demirtaş’ı Ziyaret Etti

2021-06-03 15:46 - GÜNDEM

Mardin'de İlçe Grup Köy Yolları asfaltlanıyor

2021-06-02 06:46 - GÜNDEM

Kürşat Tüzmen’den Vali Demirtaş’a ziyaret

2021-06-03 13:06 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Mardinspor’un Ana Sponsoru Hacışakiroğulları’ndan veda…

17:38 - SPOR

Mardinspor Şampiyon, Şampiyonluk Mardin'e Yakışıyor!

08:26 - SPOR

MAÜ’lü Sporcular Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi Temsil Edecek

07:32 - SPOR

Tuncay Vali’den Mardin 1969 Spor Taraftarına 50 Otobüslük Destek

08:07 - SPOR

Mardin 1969 Spor Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar’dan Taraftara Çağrı: “Bugün Saf Tutma Günüdür”

19:02 - SPOR

Günün Manşetleri

Artuklu’da Trafiğe Nefes Aldıracak Karar

20:28 - YAŞAM

Mardin, Hastane Afet ve Acil Durum Eğitimine Ev Sahipliği Yapıyor

20:18 - SAĞLIK

Bakan Yardımcısı Macit’ten Mardin’de Eğitim Zirvesi

20:09 - EĞİTİM

Nusaybin’de Eğitime Dev Yatırım: Ömer Özel Eğitim Kompleksi’nin Temeli Atıldı

19:59 - EĞİTİM

Ravza Mila Cafe’nin 2. Şubesi Ravza Caddesi’nde Açıldı

19:52 - YAŞAM