?>

Mardin Milletvekillinden ´den Referandum Çıkarması

Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve babası 22. Dönem Milletvekili Süleyman Bölün, Mardin Eski Milletvekilleri Nihat Eri ve Cüneyt Yüksel ile Özel Uçak ile Mardin´e geldi.

GÜNDEM - 8 yıl önce

              Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile babası ve  22.dönem bağımsız Mardin Milletvekili    İş adamı Süleyman Bölünmez  16 Nisanda yapılacak referandum nedeniyle  geldiği seçim bölgesine özel bir uçakla  geldi. Mardin Hava Limanında bin dolayında vatandaş tarafından çiçeklerle karşılandı.  Bölünmez ve beraberindeki eski Milletvekili Cüneyt Yüksek, Nihat Eri´yi karşılayanlar arasında  26 Mahalle muhtarı, ile  Ak Partinin İl ve İlçe teşkilat yöneticileri olduğu gözlendi.

        Yay Grand otelinde yapılan toplantıda  Mardin eski Milletvekilleri  Cüneyt Yüksek ve Nihat Eri  referandumda partilerine destek vermek üzere geldiklerini söyledi.

         Ak parti Mardin il başkanı Mehmet Ali Dündar,   İsim belirtmeden Bölünmez ´in başlattığı referandum çalışmalarına katılmayacağını , İlçe,İl ve Genel Merkez teşkilatlarının kararları doğrultusunda olmadığını gerekçe göstererek eleştiren  Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu´na cevap verdi.  Miroğlu´nun partililere  geçtiği telefon mesajında  teşkilatın ağırlığını koyması gerektiğine vurgu yaptığını söyleyen Dündar ? Bize parti siyasetini kimse öğretmesin,Biz ne yaptığımızı ve nereye koştuğumuzu çok iyi bilen  partiyiz. Ak parti dün ne ise,  bugün de odur. Başarı oranı yüksektir, Çünkü Ak parti  halkından aldığı bir güven vardır. Onun için kimse bize siyaseti öğretmesinler? diye  göndermeler yaptı.

          22 nci dönem Mardin milletvekili Nihat Eri  yaptığı konuşmada, Erdoğan´ın bir dünyada  lider ve devlet adamı olarak kabul gördüğünü söyledi.

         Ak parti Mardin Milletvekili  Ceyda Bölünmez Çankırı referandum süreci ile ilgili  başlattıkları çalışmaların ülkenin geleceğine yön vereceğini söyledi.

         Ceyda Bölünmez Çankırı   ?Bugün start vermiş olduğumuz referandum süreci ve  inşallah bu süreç  sonunda sandıktan? Evet? çıkmasıyla  ülkemize kazandıracağımız? Cumhurbaşkanlığı sistemi? birilerini bu noktada rahatsız etmektedir. Büyük Türkiye hayalini kimler, niçin istemiyor diye düşündüğümüz anda  ?hayır? bloğundaki isimlere bakarak anlamak mümkündür.

            Kaostan, krizden, istikrarsızlıktan, çekişmeden, kavgadan, darbeden, kanlı eylemlerden  beslenenlerin tamamı bugün  düşmüşler bir ?hayır? derdine.Çünkü onlar da farkında ki Kararımız ?Evet? ile birlikte çift başlı bir yöntemden  kurtulup tek başlı yönetime geçtiğimiz andan itibaren Allah´ın  izniyle  daha hızlı ve etkili kararlar alacağız. Bu kararlar ekonomik büyüme, refah ve kalkınmanın garantisi olacaktır.Türkiye yeniden şahlanacaktır.15 yıllık iktidarımızda Millet iradesi  dışında hiçbir otoriteyi ve gücü kabul etmedik,etmeyeceğiz.

              Türkiye de demokrasi, hak, hukuk, adalet ve insan halkın iradesi neyi hükmediyorsa, o tecelli eder. Hileyle, desiseyle karanlık   mahfillerde tertip  edilen,  kirli oyunlarla ülkemizin kaderine müdahale etme günleri geride kaldı. 15 Temmuz gecesi; sadece darbe girişimine, teröristlere, tanklara dur denilmedi, ?Zafer Demokrasinin ,meydanlar Milletindir?  denildi.Yani  halkamız:?Söz Bizimdir? dedi. Milletin olduğu  yerde,anayasal onun iradesine dayanmadan olur mu elbette olmaz.? Şeklinde konuştu.

                                    Annesi  için mevlit okuttu

       22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez annesinin ölüm yıldönümü dolayısıyla Mardin Erdoba Elegance otelde yemekli ve çörekli mevlit okuttu. Mevlit yemeğine çok sayıda davetlinin katıldığı belirtildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Okulun Boyaları OSB´den

2017-02-24 21:55 - YAŞAM

Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşmada Yarıştı.

2017-02-21 23:59 - YAŞAM

Nusaybin Devlet Hastanesi mamografi cihazına kavuşştu

2017-02-23 17:42 - GÜNDEM

Dalazlar Sondajcılık bölgede ilklere devam ediyor

2017-02-26 23:35 - TEKNOLOJİ

ÖĞRENCİ SİBEL CAN´DAN FANZİN-GÜNLÜK..

2017-02-21 22:45 - EĞİTİM

Vali Eşi Gülseren Yaman Kadınların Umudu oldu

2017-02-21 09:24 - YAŞAM

Mardin Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı: - ?Öğrencinin vicdanına seslenin?

2017-02-24 18:24 - EĞİTİM

Genç Girişimci Mustafa Demir´den önemli değerlendirmeler

2017-02-21 19:14 - EĞİTİM

Kalkınma Bakanı Elvan´ın Mardin Kızıltepe de bulunan´ÇATOM´MU´ ziyareti

2017-02-23 20:23 - GÜNDEM

Mardin Judo Takımı Türkiye Finallerinde.

2017-02-26 13:35 - SPOR

İlgili Haberler

Tarım Bakanı Yumaklı Mardin'e gelecek

19:34 - GÜNDEM

Vali Akkoyun koltuğunu Zülal Koyun’a devretti

09:00 - GÜNDEM

AK Parti Mardin İl Başkanlığı, 23 Nisan’da Çocuklara Emanet Edildi

08:38 - GÜNDEM

Mardin Valiisi Akkoyun'un 23 Nisan Mesajı

09:06 - GÜNDEM

Vali Tuncay Akkoyun, Emniyet Mensupları, Şehit Aileleri ve Gazilerle bir araya geldi

22:44 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Mardin 1969 Spor, şampiyonluk kupasını aldı

20:56 - SPOR

Mardin'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

23:40 - EKONOMİ

Mardinspor Yönetimine bu yakışır!

23:14 - SPOR

NİSAN AYINDA GÜNEYDOĞU’DAN 905 MİLYON DOLARLIK İHRACAT

09:48 - EKONOMİ

Kabala’da Geleneksel Mevlit

09:37 - YAŞAM