?>

Savur İlçesinde Yollar Sıcak Asfaltla Buluştu

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun’un talimatları ile hızlandırılan Savur İlçesi alt yapı çalışmaları tamamlandı, yollara sıcak asfalt dökümü başladı.

YAŞAM - 3 yıl önce

    Savur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Çevik, doğalgaz ağının genişletilmesi ve kanalizasyon yenileme  çalışmalarının tamamlandığını, çalışmaların tamamladığı cadde üzerinde sıcak asfalt dökülmeye başlandığını söyledi.

    Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Eroğlu ile birlikte sıcak asfalt çalışmalarını   yerinde inceleyen İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Çevik, çalışmaların birkaç günde tamamlanacağını kaydetti.

     İlçe Merkezinde ve bağlı kırsal Mahallelerde vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetler verildiğinin altını çizen Kaymakam Çevik, Tur operatörlerinin güzergahlarına  Savur ve Dereiçi  Mahallesini katmalarının, Mardin ve ülke turizmine değer katacağına inandığını sözlerine ekledi. Kaymakam Çevik “ İlçe genelinde vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetler vermeye devam ediyoruz. Kırsal  Mahallelerimizin yolları asfaltlandı, çevre temizliği ve sosyal donatıları ilçe geneline yayma çalışmalarımız devam ediyor. İlçe Merkezinde kanalizasyon ve doğalgaz altyapısını büyük ölçüde iyileştirdik, çalışmalarımızı tamamladık. Bugün itibari ile ekiplerimiz sıcak asfalt dökmeye başladı. Birkaç güne kadar cadde boydan boya asfaltlanacak ve trafik akışı rahatlayacak. Sayın Valimizin talimatları doğrultusunda vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için çalışmalarımız aralıksız sürdürüyoruz. Dereiçi Mahallesinde başlatılan altyapı çalışmaları bitmek üzere, üst yapı çalışmlarının tamamlanması ile Mardin turizmini hareketelendirecek bir turizm köyü ortaya çıkacaktır.” şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Deniz Hitay Bölge Başkanı Oldu

2023-12-26 10:12 - YAŞAM

Mardin’e Yeni Ambulans

2023-12-27 08:04 - SAĞLIK

Duyan Gazetecilere, Mardin’in Ekonomisini Anlattı

2023-12-22 13:44 - EĞİTİM

Süryaniler, Ateş yaktı, Doğuş Bayramını Kutladı

2023-12-26 09:23 - YAŞAM

Sayhan, Meclis Üyeliği Müracaatını yaptı

2023-12-26 19:41 - POLİTİKA

Süryanilerin Doğuş Bayramı'nı kutladı

2023-12-26 08:51 - YAŞAM

Mardin’de 8 Kadın Aile Destek Merkezi açıldı

2023-12-27 18:53 - YAŞAM

Bu Sefer Kaçamadı

2023-12-25 11:39 - ASAYİŞ

Dekan Toprak, Gazeteciler Turizmi Anlattı

2023-12-22 14:40 - TURİZM

Mardin ve 11 kente şehit ateşi düştü

2023-12-25 12:00 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Uzak Şehir Yeniden Midyat’a Dönüyor!

22:08 - YAŞAM

Midyat’ın Kalemi İtalya’da Zirveye Çıktı!

21:25 - YAŞAM

GİSİAD Mardin’den Yeni Dönem Mesajı: Daha Çok Sahada, Daha Çok Üretim

14:10 - YAŞAM

Yazar Halil El,13 Kitabının Gelirini Öğrencilere Ayırdı

08:11 - YAŞAM

MARSU, Artuklu'da Bir Dereyi Daha Yer Altına Alıyor

16:31 - YAŞAM

Günün Manşetleri

Deprem Gaziantep'te uykudan uyandırdı

07:52 - GÜNDEM

Uzak Şehir Yeniden Midyat’a Dönüyor!

22:08 - YAŞAM

Midyat’ın Kalemi İtalya’da Zirveye Çıktı!

21:25 - YAŞAM

Mardinspor Deplasmanda Güven Verdi

21:03 - SPOR

GİSİAD Mardin’den Yeni Dönem Mesajı: Daha Çok Sahada, Daha Çok Üretim

14:10 - YAŞAM