USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
YAŞAM

Avuka ve Hazırbaba’ların acı günü

Gazeteci Adnan Avuka’nın genç yaşta vefat eden abisinin kızı Aynur Avuka Hazırbaba aileyi yasa boğdu

Avuka ve Hazırbaba’ların acı günü
26-01-2025 06:27
26-01-2025 21:49
MARDİN
Google News
Gazeteci Adnan Avuka’nın ağabeyi İbrahim Avuka’nın kızı ve Aydın Hazırbaba’nın  eşi Aynur Avuka Hazırbaba, genç yaşta yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek sevenlerini yasa boğdu.
Hayatı boyunca ailesine ve sevdiklerine olan bağlılığı, yardımseverliği ve içtenliği ile çevresine örnek olan Aynur Avuka Hazırbaba’nın zamansız vedası,  Avuka ve Hazırbaba ailelerini derin bir hüzne boğdu. Yaşam dolu enerjisiyle sevdiklerinin kalbinde taht kuran Aynur’un kaybı, sevenlerini de üzdü.
İstanbul Bahçelievler Siyavuşpaşa Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kanarya Mezarlığı’nda toprağa verilen Aynur Avuka Hazırbaba için taziye, Kabala Derneği’nde kabul edilecek.
Aynur Avuka Hazırbaba’nın ardından gözyaşı döken ailesi ve sevenleri, onun güzel anılarını ve ışığını yüreklerinde taşımaya devam edecek. Avuka ve Hazırbaba ailelerinin acılarını paylaşır, genç yaşta hayata veda eden Aynur Avuka Hazırbaba’ya Allah’tan rahmet; ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Mekanı cennet, ruhu şad olsun.

 


Editor : Mehmet ÇELİK
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ