?>

ARTUKLU BELEDİYESİ KABALA MAHALLESİNİN YOL SORUNUNU BİTİRİYOR

Artuklu Kaymakam/Belediye Başkan V. Şakir Öner Öztürk şehirde tüm mahallelerin güzelleşmesi ve yol sorununun kalmaması adına çalışmaların devam ettiğini kaydederken, ?Kabala Mahallemizin yollarını da beklenilen düzeye getirmek adına çalışmalarımız devam e

GÜNDEM - 8 yıl önce

Artuklu Belediyesi ilçe merkezinin en iyi hale gelmesi adına gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda alt yapıdan üst yapıya, spor projelerinden kültür ve sanata kadar birçok alanda projelere hız veren Belediye, ilçenin yollarının de en iyi hale gelmesi adına çalışmalarına hız verdi. Ekipler bir yandan yapılan alt yapı çalışmalarının akabinde bozulan yollara modern ve güzel bir hale getirirken mahallelerin ihtiyaçlarını da gözeten bir yapıda planlamalarını gerçekleştiriyor. Bu noktada Kabala Mahallesi´nin yolları içinde geniş kapsamlı çalışma başladı. Mahallede yaklaşık 40 bin metrekare parke taşı döşenerek yol sıkıntısı bitirilecek.

 ?Yol sorunu konuşulmayacak?

 Konu hakkında açıklama yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk Yol konusunda ciddi çalışmalar sürdürdüklerini ileterek ?İlçe merkezinde vatandaşlarımız ile sürekli hasbihal ediyor ve sorunlarını dinliyor, bu doğrultuda çözümler üretiyoruz. Beklenilen ve istenilen bir Artuklu hedefiyle tüm birimlerimiz sahada durmadan, yorulmadan çalışıyor. Önem verdiğimiz konuların başında ise yollarımızın güzelleştirilmesi yer alıyor. Bu nedenle sokak ve mahallelerimizde hummalı bir çalışma yürütmekteyiz. Bu sebeple ilçemizin en yoğun nüfusa sahip mahallelerinden biri olan Kabala Mahallemizde geniş çaplı bir yol çalışması başlattık? diye konuştu.

 ?Kabala´ya 40 Bin Metrekare Parke Taşı?

 Öztürk, ?Mahallemizde, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyemiz ana yol çalışmasını geçtiğimiz yıl bitirmişti. Şimdi biz de mahallemizin tüm sokaklarının yol sorununu bitirmek adına ihalemizi gerçekleştirdik ve hemen gerekli adımları attık. Başlayan çalışmamızı kısa sürede sonlandırarak Kabala halkının en büyük beklentilerinden birisini gerçekleştirmiş olacağız. Yaklaşık 40 bin metrekare parke taşı döşemesi yaparak Kabala Mahallemizin yol problemini bitirmeyi hedefliyoruz. Havaların ısınmasını fırsat bilerek yol çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.? diyerek sözlerine son verdi.

Haftanın Öne Çıkanları

Karaboğa´ların Acı Günü

2018-08-16 11:12 - EĞİTİM

Kahraman Şoför, Otobüste Fenalaşan Kadını Hastaneye Yetiştirdi

2018-08-18 08:04 - GÜNDEM

Mardin Atletizm Spor Kulübü Süper Lig´te

2018-08-13 17:39 - SPOR

ARTUKLU BELEDİYESİ KABALA MAHALLESİNİN YOL SORUNUNU BİTİRİYOR

2018-08-20 01:01 - GÜNDEM

Mardin, turizm gözde şehri haline geldi

2018-08-14 00:00 - YAŞAM

Derik´ten İtalya´ya uzanan lezzet

2018-08-14 19:51 - GÜNDEM

?ZAHİRECİLER BAŞKANI ÖTER İTHAL ÜRÜNLERE SIFIR GÜMRÜK YERLİ ÜRETİME DARBEDİR?

2018-08-18 23:47 - GÜNDEM

Mardin Sevgi Eğitim Kurumları´ndan dolar bozdurana yüzde 50 indirim

2018-08-13 23:58 - GÜNDEM

Kızıltepe´de 35 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

2018-08-17 08:27 - ASAYİŞ

Mardinli hububatçılar devletin arkasında

2018-08-14 19:55 - GÜNDEM

İlgili Haberler

UNESCO Midyat’a Kapılarını açıyor!

05:33 - GÜNDEM

Mardin TSO’da Seçim Tarihi Belli Oldu: Sandık 3 Ekim’de Kurulacak

18:13 - GÜNDEM

Kızıltepe Ziraat Odası Başkanlığına Mikail Erbeyi Aday Oldu

06:53 - GÜNDEM

Bozdemir’den Kızıltepe Ticaret Borsası İçin Şeffaflık ve Liyakat Sözü

08:40 - GÜNDEM

Raylar Hazır, TCDD İş Dünyasından Yük Bekliyor

13:41 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Mardin'de Kamu Hizmetlerinde Verimlilik ve Vatandaş Memnuniyeti Masaya Yatırıldı

07:27 - YAŞAM

Mardin’in Kültürel Mirası Hırvatistan’ın Başkenti Zagreb’de Tanıtıldı

07:16 - YAŞAM

OYAK Çimento Mardin Fabrikası’ndan İSG’de Gurur Tablosu: Kayıp Zamanlı Kazasız 1000 Gün

16:19 - YAŞAM

Mardin 1969 Spor’da Ahmet Cingöz Dönemi Sona Erdi

07:18 - SPOR

Paşaoğlu: Mardin Turizminde Yeni Sezona Ortak Akılla Hazırlanıyoruz

07:11 - TURİZM