?>

Başkan Dündar, ?TOBB Nefes kredisi yeniden başladı?

Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Dündar konu ile ilgili yaptığı açıklamada TOBB Nefes kredisinin yeniden başladığını söyledi.

EKONOMİ - 5 yıl önce

Mardin´in Kızıltepe İlçesinde bir araya gelen Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ahmet Aslan ve Denizbank Kızıltepe Şube Müdürü Murat Söylemez istişarelerde bulundu.TOBB Nefes kredisine Deniz Bank´ın da destek verdiğini aktaran Dündar şöyle konuştu:?TOBB Nefes kredisi yeniden başladı. Şirketlerimize destek olmak için TOBB 365 oda ve borsa olarak tüm kaynaklarımızı aktardık. Projeye destek veren Deniz Bank´a Kredi Garanti Fonu yönetimine teşekkür ediyoruz.? Dedi.Katılımcı banka olarak yer alan Deniz Bank açıklamasında ise şunlara yer verildi:?Koronavirüs salgınının ekonomik etkilerinin sınırlanmasına katkı sunmak amacıyla, Cumhurbaşkanlığımızca açıklanan, Hazine ve Maliye Bakanlığı koordinasyonda yürütülen ekonomik istikrar kalkanı paketi kapsamında, KOBİ´lere düşük faizli kredi sağlamak için hayata geçirilen ?TOBB Nefes Kredisi? projesinde katılımcı banka olarak yer aldık. Banka bu hassas süreçte elini tekrar taşın altına koyarak, TOBB ve KGF desteğinde yıllık 7,5 faiz oranı ile kredi kullandırıp, KOBİ´lere nefes aldıracak. Kredinin 2020 senesinde 6 ila 8 ay anapara ve faiz ödemesi olmayacak. Geri ödemesi ise 2021´de aylık eşit 12 taksitle yapılacak.Deniz Bank Genel Müdürü Hakan Ateş üçün kez yer aldıkları TOBB öncülüğünde hayata geçirilen nefes kredisi ile ilgili şunları söyledi:?Ekonomimizi ayakta tutan, istihdamın, üretimin, ihracatın yükünü sırtlayan KOBİ´lerimizin yanındaki güç olmak amacıyla, piyasa faiz oranlarının altında gerçekleştirilen tüm projelerde hep ön safta yer aldık.?Nefes Kredisi kampanyası sürecince yoğunluğu azaltmak amacıyla ve daha sağlıklı hizmet verilebilmesi için şubelerdeki çalışma saatlerinin 09.00-17.00 arasında hizmet verileceği açıklandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Evde 23 Nisan

2020-04-22 20:07 - GÜNDEM

Mardin´de sürpriz doğum günü kutlaması

2020-04-24 04:15 - GÜNDEM

MARSU boşa akan su´ya yazık

2020-04-28 16:04 - YAŞAM

Milli Eğitim Müdürü Sümer´den 800 aileye yardım

2020-04-29 07:20 - EĞİTİM

Midyat Belediyesi, iftar yemeği dağıttı

2020-04-26 20:41 - YAŞAM

Vatandaşa Sert Davranan Polis Memuruna soruşturma

2020-04-28 15:32 - GÜNDEM

İran´dan 39 Vatandaşımızı getiren uçak dezenfekte edildi

2020-04-28 13:02 - -

Başkan Dündar, ?TOBB Nefes kredisi yeniden başladı?

2020-04-29 16:45 - EKONOMİ

Pandemi Döneminde Artuklu Üniversitesi

2020-04-27 11:12 - EĞİTİM

GGF´den yerel basına destek çağrısı

2020-04-28 14:20 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Mardin’de 4 Bin Arılı Kovan Üreticilere Dağıtıldı

21:06 - EKONOMİ

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hatip Çelik “Yeni teşvik sistemi, sanayicilerimizin katma değerli ürün üretimini destekleyecek”

10:00 - EKONOMİ

Mardin TSO Başkanı Çelik, Irak’taki ihracat kaybını, Suriye ve İran’daki artış ile dengeliyor”

18:32 - EKONOMİ

Ömerli İlçesinde “Ekolojik Tarım, Kültür ve Sanat Festivali”

10:57 - EKONOMİ

Mardinli iş insanları Mardin'de bir araya geldi

18:27 - EKONOMİ

Günün Manşetleri

Vali Akkoyun’dan Dargeçit’e Güvenlik, Esnaf ve Kırsal Mahalle Ziyareti

06:31 - YAŞAM

“Birbirimize Candan Bağlıyız Mardin” Sloganıyla Geleneksel Kan Bağışı Kampanyası

06:25 - YAŞAM

MİLLETVEKİLİ KILIÇ KIZILTEPE HUBUBAT VE TİCARET MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

22:53 - YAŞAM

MAÜ Öğrencisinden Pickleball’da Türkiye Şampiyonluğu

22:41 - SPOR

Yerel Sanatçılardan "Mayıs Gecesi"

22:39 - YAŞAM