?>

Çağın Koleji Eğitime Kapılarını Açmaya hazır

Çağın Koleji ortaklarından Abdullah Songur, ?Çağın Kolejinde, Çağın Öğrencilerini? yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

EĞİTİM - 8 yıl önce

Mardin Yolu üzeri Mova Park Avm´nin karşısında yeni yapılan ?Çağın Koleji okulu? öğrenci kayıtları almaya başladı .   Mardin ve çevresinde eğitime farklı bir bakış açısıyla, yeni bir soluk getirmeyi ve il´de eğitim başarısına katkı sağlamayı amaçladıklarını ifade den Songur ´´Çağın Kolejiyle bizler Mardin´de eğitime yeni bir soluk getirmeye çalışıyoruz. Amacımız ,bölgedeki gençlerin daha iyi, nitelikli ve kalite eksenli bir eğitim modeliyle tanışmaları. Bu amaçla Finlandiya ve Güney Kore gibi markalaşmış dünyanın çeşitli eğitim üslerindeki modelleri inceleyerek;  Artuklu   Üniversitesi Öğretim görevlisi Doç. Dr. Vahap Özpolat ve Doç. Dr.      Abdurahman  Ekinci gibi bu alanlarda uzman hocalarımızın da desteğini alarak nasıl  daha iyi bir eğitim modeli oluşturabilir gayretiyle yola çıktık´´ dedi.

                Öğrencilerde Yabancı Dil ve Girişimcilik ruhunu önemsiyoruz

        Globalleşen dünyada yabancı dilin önem taşıdığına dikkat çeken Songur, ?´Özellikle yabancı dile yoğunlaşarak gençlerimizin dünyayı daha yakından takip etmelerine çalışmakta öğrenci merkezli olmayı temel amacımız olarak belirlemekteyiz. Ülke ve bölgenin sahip olduğu değer sistemine sahip, bu değerleri özümsemiş bir gençlik için değerler eğitimi verilecek, insan hakları ve demokrasi kültürüne sahip bir bilinçle donanmalarına yönelik bir eğitim sistemi geliştiriyoruz. Özellikle günümüzde artan rekabet oranı  bireylerin de girişimcilik ruhunu aşılarken hem öğrenci hem de  veli ve aile odaklı bir yaklaşım sergilemekteyiz. Düzenli aralıklarla aile ziyaretleri gerçekleştirilecek ve öğrencilerimiz hakkında gerekli bilgilendirmelerin özenle yapılması ve öğretmen, öğrenci, veli  dayanışmasının sağlanması ile öğrencide özgüven ve başarı düzeyini yükseltecektir.? Dedi.

                         Teknoloji, sanat ve spor vazgeçilmezimiz

              Öğrenci başarısını arttırmak için proje tabanlı ve teknoloji destekli bir eğitime odaklanmayı hedeflediklerini belirten Songur ? Her türlü görsel ve yazılı iletişim ve eğitim aracının kullanılması amaçlanmıştır. Bu sayede projektörlerden diğer akıllı tahta araçlarına kadar bir çok unsuru kullanmaktayız.

  Spor, sanat ve kültürel faaliyetlerin yoğun olarak uygulanacağı bir eğitim modeliyle Mardin´in yeni yüzü olmaya ve hizmet vermeye hazırız´´ şeklinde sözlerini sürdürdü.

Haftanın Öne Çıkanları

Kasımiye Medresesi´ndeki kan izi ziyaretçilerin dikkatini celp ediyor

2017-08-04 19:43 - -

Kaybolan Kız Çocuğunu Polis Köpeği Buldu

2017-07-30 13:39 - YAŞAM

Mardin´de Elektrik Kesintileri Masaya yatırıldı.

2017-08-04 18:04 - GÜNDEM

Kaya tuzunu işleyerek süs eşyası yapıyor

2017-07-30 17:11 - -

Çağın Koleji Eğitime Kapılarını Açmaya hazır

2017-08-05 21:31 - EĞİTİM

Kaçak Sigaraları Satan 3 Emniyet Görevlisi Tutuklandı.

2017-08-02 08:42 - ASAYİŞ

Kızıltepe´de telkâri kursu açıldı

2017-08-01 23:10 - -

Mardinli Gençlere Kocaeli´nde Unutulmaz Bir Hafta

2017-07-30 10:56 - GÜNDEM

Başpapaz Akyüz´den İsrail´e Tepki

2017-08-01 09:35 - GÜNDEM

SARI: ?´ TÜM ÇABALARIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ?´

2017-07-30 10:53 - EĞİTİM

İlgili Haberler

Kadim Takı Sanatına Anlamlı Destek

18:25 - EĞİTİM

Kızıltepeli Öğrenciler Gazetecilerle Buluştu

10:29 - EĞİTİM

MAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Mezuniyet Heyecanı

18:28 - EĞİTİM

MAÜ’de “Mavi Vatan ve Kıbrıs” konusu Masaya Yatırıldı

18:50 - EĞİTİM

MAÜ Öğrencilerinden Gerçeği Aratmayan Tatbikat

16:06 - EĞİTİM

Günün Manşetleri

Artukbey Muş’ta Şube Açtı

06:34 - YAŞAM

Vali Akkoyun’dan Dargeçit’e Güvenlik, Esnaf ve Kırsal Mahalle Ziyareti

06:31 - YAŞAM

“Birbirimize Candan Bağlıyız Mardin” Sloganıyla Geleneksel Kan Bağışı Kampanyası

06:25 - YAŞAM

MİLLETVEKİLİ KILIÇ KIZILTEPE HUBUBAT VE TİCARET MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

22:53 - YAŞAM

MAÜ Öğrencisinden Pickleball’da Türkiye Şampiyonluğu

22:41 - SPOR