?>

Mardin 2. OSB´de başvurular başladı

Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürü Mahmut Acay,Ticaret ve Sanayi Odası Başkan M.Ali Tutaşı´yı ziyaret ederek gelişmelerle ilgili bilgi paylaştı.

GÜNDEM - 9 yıl önce

MARDİN 2.OSB´DE BAŞVURULAR BAŞLADI.

-Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürü Mahmut Acay,Ticaret ve Sanayi Odası Başkan M.Ali Tutaşı´yı ziyaret ederek gelişmelerle ilgili bilgi paylaştı.

 

Mardin´de 104 Hektar alan üzerinde kurulması kararlaştırılan 2.Organize Sanayi Bölgesinde yatırımcıların talepleri alınmaya başlandı. 2.OSB Müdürü Mahmut Acay Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Ali Tutaşı´yı makamında ziyaret ederek bilgi paylaşımında bulundu ve yatırımcıların taleplerini beklediklerini söyledi.

Mardin 2.Organize Sanayi Bölgesinin 104 hektar alan üzerinde kurulduğuna vurgu yapan OSB Müdürü Mahmut Acay, Hazine arazisi 80 Hektar alanın bedelsiz olarak devralındığı, şahıslara ait 24 hektar alanın ise kamulaştırılarak tescillendiğini belirtti.Tapuların tescilinden sonra imar planına esas çalışmalrın başlatıldığını ifade eden OSB Müdürü Acay ? 632 dönümü sanayi parseli, 150 dönümü sağlık koruma bandı,20 dönümü arıtma tesisi, 40 dönümü hizmet ve destek alanı, 20 dönümü idari ve sosyal tesis,20 dönümü teknik altyapı alanı, geri kalan alanımız da park ve yollardan oluşmak üzere imar planımız onaylanmıştır ? dedi.

Altyapı çalışmaları ihaleye çıkacak

Altyapı çalışmalarının hızlandırılacağını hatırlatan OSB Müdürü Acay ? Altyapıya esas çalışmalarımız, zemin araştırma raporu,yol avan projeleri, uygulama projeleri inceleme aşamasındadır.Aynı zamanda 2015 yılı yatırım programında yer aldığımızı ve yıl sonuna kadar ihalelerin yapılmasını bekliyoruz. Bugün itibari ile yatırımcıların taleplerini bekliyoruz ? şeklinde konutu.

Mardin´de Huzur ve güven sorunu yok

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Ali Tutaşı, Mardin OSB´de yatırım yapanların karlı çıkacağına dikkat çekerek, Irak ve Suriye´deki olayların son bulması ile düşünülenden fazla gıda,yapı ve kullanım malzemelerine ihtiyaç duyulacağını söyledi. Mardin´de huzur ve güven sorunu olmadığını ifade eden Tutaşı ? İleriyi gören işadamlarını 2.OSB´ye yatırım yapmaya davet ediyoruz. Mardin´de yatırımı biz fırsat olarak değerlendiriyoruz ve bu fırsatı değerlendiren iş adamlarının karlı çıkacağına inanıyoruz? dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Bölünmez Çankırı, TBMM´ye kaydını yaptırdı

2015-11-17 10:07 - EĞİTİM

Mardin 2. OSB´de başvurular başladı

2015-11-23 09:51 - GÜNDEM

Mardin´de fuhuş operasyonu: 8 tutuklama

2015-11-19 10:41 - GÜNDEM

Bilinçaltı filmi festivalde büyük ilgi gördü

2015-11-18 16:22 - GÜNDEM

Mardin´de "Yaşama Yol Ver" projesi

2015-11-22 10:22 - GÜNDEM

KOAH´ı önlemek için fiziksel aktiviteleri arttırın

2015-11-19 11:18 - GÜNDEM

Mardin´de arazi kavgası: 1 ölü

2015-11-22 10:27 - EĞİTİM

Selamet Yeşilmen´in öldürülmesi

2015-11-17 12:17 - GÜNDEM

2017 Ulusal Turizm Kongresi Mardin´de yapılacak

2015-11-16 17:03 - GÜNDEM

13 Mart Mahallesi´de su kesintisi

2015-11-22 11:04 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Tarım Bakanı Yumaklı Mardin'e gelecek

19:34 - GÜNDEM

Vali Akkoyun koltuğunu Zülal Koyun’a devretti

09:00 - GÜNDEM

AK Parti Mardin İl Başkanlığı, 23 Nisan’da Çocuklara Emanet Edildi

08:38 - GÜNDEM

Mardin Valiisi Akkoyun'un 23 Nisan Mesajı

09:06 - GÜNDEM

Vali Tuncay Akkoyun, Emniyet Mensupları, Şehit Aileleri ve Gazilerle bir araya geldi

22:44 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

NİSAN AYINDA GÜNEYDOĞU’DAN 905 MİLYON DOLARLIK İHRACAT

09:48 - EKONOMİ

Kabala’da Geleneksel Mevlit

09:37 - YAŞAM

Kaçak Kullanımı Tespit Eden Sayaç Geliştirildi

09:08 - YAŞAM

Mardin Valisi Aylık Asayış Toplantısında Konuştu

08:51 - ASAYİŞ

Derik'te 3 Firari Yakalandı

22:50 - ASAYİŞ