?>

Midyat Belediye Başkanı Şahin’den, iftar buluşması

Midyat Belediye Başkanı ve AK Parti Midyat Belediye Başkan adayı Veysi Şahin, geleneksel iftar yemeği verdi.

YAŞAM - 3 yıl önce

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti Belediye Başkan adayı Veysi Şahin, partililer ve sevenlerinin onuruna birlik ve dayanışma iftarı verdi.

Midyat'a bir düğün salonunda yapılan program, Kur’an-Kerim tilaveti ile başladı.

Oruçların açılmasının ardından Midyat Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, bir konuşma yaptı.

Kaymakam Özdemir, Mübarek Ramazan Ayı ve 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü kutladı, birlik ve beraberliğin daim olmasını diledi.

Özdemir, “Allah bizi bizden ayıranlara fırsat vermesin. Nice şehitler verdik.  Bu vatanı kolay kazanmadık. Bu vatana kolayda sahip çıkmıyoruz. Bu süreçte terörle mücadele başta olmak üzere verdiğimiz şehitleri Allah rahmet eylesin. Gazilerimize sağlık, sıhhat diliyorum. Rabbimden nice ramazanlar diliyorum. Bu anlamlı organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin ise, Filistin ve Gazze’de yaşanan soykırımı lanetlediğini kaydederek, 5 yılda yaptığı hizmetleri ve hayata geçirdiği projeleri anımsattı.

Yarım Kalan Projeleri Tamamlamak için desteğinizi istiyorum

Şahin, “İnşallah bu yarım kalan projeleri de azim ve hırsla bitirmeye gayret edeceğiz. Midyat’ta kalıcı eserler kazandırdık. Vizyon projeler kazandırdık. Allah'ın izni ile önümüzdeki dönemde bize yetki verirseniz hem yarım kalan projelerimizi, hem de vaatlerimiz arasında bulunan mega projeleri hayata geçireceğiz. Mahalli İdareler seçimi şahsa endekslidir. Genel seçim değildir. Midyat'ta ortaya çıkan adaylardan hiçbiri kazanma gibi bir dertleri yok. Amaçları AK Partinin önünü kesmek, hak ettiği yerden geri çekmek ve karanlığa sürüklemektir. Ama Allah’ın izni ve sizlerin de desteği ile bunu başaramayacaklardır.  Sizlerden ricam kimlik siyaseti yapmayalım. Biz göreve geldiğimiz günden beri, Türk, Kürt, Arap, Süryani Ezidi ayrımı yapmadık. Yine hiçbir ayrım yapmaksızın herkese eşit hizmet vereceğiz” Diye konuştu.

Programa, 22.Dönem Mardin Milletvekili Eri, AK Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış, MHP İlçe Başkanı Kadir Akyol, Midyat eski Belediye Başkanı Felemez Aslan,  muhtarlar, kanaat önderleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Haftanın Öne Çıkanları

Ak Parti Adayı Mehmet Tatlıdede’nin Seçim Arabasına Saldırı

2024-03-18 21:52 - GÜNDEM

Mardin’de trafiğe kapatılacak cadde ve sokaklar

2024-03-12 22:13 - GÜNDEM

Mardin’de Alaca Dokuma Karma Sergisi

2024-03-17 09:50 - YAŞAM

Erin ve Güler Halk Buluşmasında Seçmenlere Seslendi

2024-03-16 09:55 - POLİTİKA

Nasır Duyan, yeniden TÜRKKONFED Yönetiminde

2024-03-12 16:07 - YAŞAM

Midyat Belediye Başkanı Şahin’den, iftar buluşması

2024-03-19 08:41 - YAŞAM

Üniversite'de Tarım Kredi Kooperatif Marketi Açıldı

2024-03-14 05:07 - YAŞAM

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mardin'de Konuştu

2024-03-13 22:34 - POLİTİKA

CHP Adayı Adam'a çarşı esnafından ilgi

2024-03-16 23:16 - POLİTİKA

Güler, Mardin’de seçim çalışmalarına katıldı

2024-03-15 10:11 - POLİTİKA

İlgili Haberler

Savur’da Tarihi Çarşı Esnafıyla Buluşma

20:58 - YAŞAM

Bozgeyik’ten Başkan Şahin’e Midyat Ziyareti

17:11 - YAŞAM

Terfi Eden Mustafa Keklik’e, Mardinspor’dan Anlamlı Jest!

07:39 - YAŞAM

Mardin’in Genç Fikirlerine İstanbul Kapısı Açılıyor

20:49 - YAŞAM

TMMOB Mardin’den 19 Eylül Mesajı: “Emeğimize ve Mesleğimize Sahip Çıkıyoruz”

20:40 - YAŞAM

Günün Manşetleri

Mardin 1969 Spor’da Ahmet Cingöz Dönemi Sona Erdi

07:18 - SPOR

Paşaoğlu: Mardin Turizminde Yeni Sezona Ortak Akılla Hazırlanıyoruz

07:11 - TURİZM

Savur’da Tarihi Çarşı Esnafıyla Buluşma

20:58 - YAŞAM

Bozgeyik’ten Başkan Şahin’e Midyat Ziyareti

17:11 - YAŞAM

Kızıltepe’de Sigarayı Bırakmak İsteyenlere Mobil Destek!

04:01 - SAĞLIK