?>

Nusaybin'de Şehitler Anıldı

Mardin Valisi Demirtaş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Fatma Öncü ile birlikte Nusaybin’de Şehitleri Anma Programına Katıldı

YAŞAM - 5 yıl önce

            Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin’e gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Fatma Öncü ile beraber 2019 yılında Barış Pınarı Harekatı sırasında PYD/YPG terör örgütünün Nusaybin'e yaptığı havan ve roket saldırısı sonucu şehit olan 12 vatandaşımız için düzenlenen anma ve mevlit programına katıldı.

           Nusaybin DSİ Barajında düzenlenen anma programı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Anma programı Türkçe, Arapça ve Kürtçe mevlit okutulmasıyla devam etti. Farklı dillerde ilahilerin de söylendiği programda İl Müftüsü Ali Hayri Çelik de şehitlerin anısına dua etti.

            Bakan Yardımcısı Şehit Yakınlarıyla Tek Tek İlgilendi

            Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Fatma Öncü, anma programında Şehit yakınları ile tek tek bir araya gelerek onlarla sohbet etti. 

           Bakan Yardımcısı Öncü, ‘’Bugün burada kahraman şehitlerimizi rahmetle anmak ve ailelerimizle buluşup acılarını paylaşmak üzere bulunuyoruz. Allah bir daha bu acıları bizlere yaşatmasın. Bu vesile ile şehit yakınlarımıza bir kez daha sabırlar diliyorum’’ diye konuştu.

          Vali Demirtaş: Her An Şehit Yakınlarımızın Yanındayız

                Şehit yakınları ile yakından ilgilenen Vali Demirtaş ise ‘’ Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Başımız sağ olsun. Bütün şehit yakınlarımızın yanında olduğumuzu, her an onların hizmetinde olduğumuzu özellikle bilmelerini istiyoruz. Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Ailelerimize sabır diliyorum” Şeklinde konuştu.

             Anma ve mevlit programında şehit yakınlarının yanı sıra AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Artuklu, Midyat, Ömerli, Dargeçit İlçe Belediye Başkanları ve Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı da hazır bulundu.

 

 

 

Haftanın Öne Çıkanları

Gazeteci Aydoğan Oğlunu Evlendirdi.

2021-10-10 19:39 - YAŞAM

Girişimci iş insanı Nalan Kurt, Sosyal Sorumluluk Kapsamında da Başarılı İşlere İmza Atıyor

2021-10-10 14:06 - YAŞAM

Gazeteci Adnan Avuka, kiracı öğrencileri evinde ağırladı

2021-10-10 20:28 - EĞİTİM

Altunkaya Şirketler Grubu'na Gaziantep'in Yıldızları Ödülü

2021-10-10 19:49 - EKONOMİ

Artuklu Çok Katlı Otopark Projesi Devam Ediyor

2021-10-05 16:33 - YAŞAM

Yazar Yusuf Kaplan Mardin’de Öğrencilerle Buluştu

2021-10-11 10:16 - YAŞAM

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ziyaret ve incelemelerde bulundu

2021-10-08 18:38 - YAŞAM

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Mardin’de

2021-10-08 18:07 - YAŞAM

Nusaybin'de Şehitler Anıldı

2021-10-11 20:15 - YAŞAM

Kulüp Başkanı Duyan " Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyoruz"

2021-10-06 12:57 - SPOR

İlgili Haberler

Şehit Anneleri Midyat’ta Anneler Günü Programında Buluştu

21:07 - YAŞAM

Şehit Gazeteci İsmail Güneş’in Adı Basın Ödülleriyle Yaşatılacak

23:10 - YAŞAM

MTDF’den İş İnsanı Moris Dal’a Anlamlı Plaket

22:58 - YAŞAM

Midyat’ta Tarihi Doku “Katori” Taşıyla Yeniden Hayat Buluyor

20:53 - YAŞAM

Artuklu Kızılay’dan Dezavantajlı Okullara Gönül Köprüsü

00:28 - YAŞAM

Günün Manşetleri

MTSO Başkanı Çelik’ten Turizmde Güç Birliği Çağrısı

12:29 - EKONOMİ

Mardin'de “Her Gebeye Bir Ebe”

12:20 - SAĞLIK

Şehit Anneleri Midyat’ta Anneler Günü Programında Buluştu

21:07 - YAŞAM

Mardinspor’un Ana Sponsoru Hacışakiroğulları’ndan veda…

17:38 - SPOR

Mardinspor Şampiyon, Şampiyonluk Mardin'e Yakışıyor!

08:26 - SPOR