?>

Öğrenciler belediyeye ?Kuş Evi´ bağışladı

Bahçeşehir Koleji Mardin Anadolu Lisesi öğrencileri, hazırladıkları 10 adet ?Kuş Evi?ni Artuklu Belediyesi´ne bağışladı.

GÜNDEM - 9 yıl önce

Mardin´in merkez Artuklu ilçesinde ?Kuş Evi? projesini hayata geçiren lise öğrencileri, hazırladıkları kuş evlerini Artuklu Belediye Eş Başkanı Emin Irmak´a hediye etti. Eş Başkan Irmak´ı makamında ziyaret eden Başakşehir Koleji Mardin Anadolu Lisesi Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Saksıoğlu, projeden sorumlu Matematik Öğretmeni Yunus Ekici ile 20 öğrenci, hazırladıkları 10 adet ?Kuş Evi? çalışmasını belediyeye bağışladı.

 

Eş Başkan Irmak, öğrencilerin teslim ettiği ?Kuş Evi? çalışmalarını teslim aldığına dair belgeyi imzalayarak, öğrencilere takdim etti. Irmak, daha sonra öğrencilerin hazırladığı çalışmadan ötürü teşekkür ederek, kuş evlerinin doğaya verilen bir önem olduğunu aktardı. Irmak, böylesine anlamlı projenin hayata geçirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ?Bizlere hediye ettiğiniz bu çalışmalarınızı kentimizin parklarındaki ağaçlarımıza yerleştireceğiz. ?Kuş Evi´nin kuşlara yuva olmasını sağlayacağız. Bu tür çalışmalara her zaman destek vereceğiz. Büyük emekler vererek bu çalışmayı yapan öğrencilere bizim de bir hediyemiz olacak. Öğrencilerimizi en kısa zamanda sinemaya götürmek istiyoruz. Bu da bizim öğrencilere hediyemiz olsun? dedi.

 

Öğrenciler, sinemaya gidecek olmalarından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Daha sonra öğrenciler, Eş Başkan Irmak ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haftanın Öne Çıkanları

Öğrenciler belediyeye ?Kuş Evi´ bağışladı

2016-04-18 11:40 - GÜNDEM

DİCLESİFED´E BAŞKANLIK EL DEĞİŞTİRDİ

2016-04-18 11:18 - GÜNDEM

Mardin Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı Açılıyor

2016-04-18 11:23 - EKONOMİ

İlgili Haberler

Tarım Bakanı Yumaklı Mardin'e gelecek

19:34 - GÜNDEM

Vali Akkoyun koltuğunu Zülal Koyun’a devretti

09:00 - GÜNDEM

AK Parti Mardin İl Başkanlığı, 23 Nisan’da Çocuklara Emanet Edildi

08:38 - GÜNDEM

Mardin Valiisi Akkoyun'un 23 Nisan Mesajı

09:06 - GÜNDEM

Vali Tuncay Akkoyun, Emniyet Mensupları, Şehit Aileleri ve Gazilerle bir araya geldi

22:44 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

NİSAN AYINDA GÜNEYDOĞU’DAN 905 MİLYON DOLARLIK İHRACAT

09:48 - EKONOMİ

Kabala’da Geleneksel Mevlit

09:37 - YAŞAM

Kaçak Kullanımı Tespit Eden Sayaç Geliştirildi

09:08 - YAŞAM

Mardin Valisi Aylık Asayış Toplantısında Konuştu

08:51 - ASAYİŞ

Derik'te 3 Firari Yakalandı

22:50 - ASAYİŞ