?>

Vali Demirtaş," Üç Önemli Projeyi Hayata Geçiriyoruz'

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Mardin'de hayata geçirilecek üç projenin tanıtım toplantısına katıldı.

GÜNDEM - 5 yıl önce

Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen proje tanıtım toplantısına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Fen İşleri Daire Başkanı Cebrail Aslan ve teknik personeller katıldı.

Diyarbakır Kapı Otopark Projesinin bitirilip hizmete sunulması, Dikey Bahçe Projesinin revize edilerek hizmete açılması ve Orta Refüj Sulama Sistemi Projesinin bitirilmesi konularının ele alındığı toplantıda Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili, Mahmut Demirtaş,” bu üç projeyi en yakın zamanda hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Vali Demirtaş, konuşmasının devamında;

‘’Bu üç proje bizler için önemli. Bizler Diyarbakır Kapı Otopark Projesini bitirip hayata geçirdiğimizde Tarihi Mardin’imizin trafik problemini tamamen ortadan kaldırmış olacağız. Belediyemizin bu hizmeti hayata geçtiğinde vatandaşlarımız ve ilimize gelecek olan yerli ve yabancı ziyaretçilerimiz gönül rahatlığıyla tarihi şehri gezebilecekler. Dikey Bahçe Projemizi de revize edeceğiz. Bahçe boyunca ilimiz ve ilçelerimizde bulunan tarihi yapılar ve belirli noktalarımızın siluetleri bulunacak. Böylece İlimizi ziyaret edecek misafirler Dikey Bahçe Projemizde bir nevi gezi rehberi ile karşılaşıp daha fazla bilgi sahibi olacak. Bir diğer üçüncü projemiz ise Orta Refüj Sulama Sistemi Projesi. Bu projemiz bittiğinde hem orta refüjlerimiz hem de yol kenarında bulunan ağaçlarımız sulanmış olacak. Böylelikle şehrimiz daha yeşil bir görüntüye kavuşacak ve oluşabilecek kazaların da önüne geçmiş olacağız.’’ diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Mardin Süryani Çöreğinin Adresi, Kana

2020-10-12 18:36 - YAŞAM

BİSSE İlk Bayi Mağazasını Mardin'de açtı

2020-10-11 08:50 - YAŞAM

Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez'e saldırı

2020-10-11 12:42 - GÜNDEM

Elazığ Valisi Yırık, Mardin OSB'yi ziyaret etti

2020-10-15 12:00 - -

Adnan Avuka,Küresel Gazeteciler Konseyi il temsilcisi oldu

2020-10-15 11:39 - -

MHP Mardin İl Başkanı Bozkuş'tan teşekkür mesajı

2020-10-12 18:10 - YAŞAM

Kursa katıldı, foto modellik yaptı

2020-10-14 21:56 - YAŞAM

Mardin'de Yüz Yüze Eğitime Heyecanla Başlandı

2020-10-12 18:28 - EĞİTİM

Artuklu Kaymakamlığından Maske dağıtımı

2020-10-13 08:08 - SAĞLIK

Elazığ Valisi Yırık'tan, Vali Demirtaş'a ziyaret

2020-10-15 11:47 - -

İlgili Haberler

Bakan Işıkhan, Mardin'de "Medya Buluşması"ın gazetecilerin sorularını cevapladı

06:05 - GÜNDEM

Mardin’de 19 Mayıs Coşkusu

19:12 - GÜNDEM

Mardin-Şırnak Eczacılar Odası'nın Eczacılar Günü Açıklaması

21:15 - GÜNDEM

Siirt Üniversitesi Rektörü Davacıyken Davalı Oldu

19:13 - GÜNDEM

Tarım Bakanı Yumaklı Mardin'e gelecek

19:34 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Mardin TSO Temmuz ayı meclis toplantısı yapıldı

06:20 - EKONOMİ

Cemil Aydoğan’dan Meslek Dayanışması Çağrısı

21:24 - YAŞAM

AK Parti İl Yönetimin'den Mardin Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret

09:12 - YAŞAM

DEVA İl Başaknı Kerimoğlu "Sanal Kumara Dikkat çekti"

22:03 - YAŞAM

Siirt'te "Yeni Teşvik Yatırım Sistemi" tanıtıldı

21:21 - EKONOMİ