?>

Büyükşehir Belediyesinden eldiven ve maske dağıtımı

Mardin Büyükşehir Belediyesi, il ve ilçe Devlet Hastanelerindeki görevlilerin kullanması için binlerce cerrahi eldiven, cerrahi maske ve el jeli dağıtımı gerçekleştirdi.

GÜNDEM - 6 yıl önce

Mardin Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, tüm ilçelerde resmi kurumlar, iş yerleri, sanayi sitesi, havaalanı, oteller, itfaiye araçları, eczaneler ve vatandaşların yoğun olduğu alanlarda dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman´ın talimatları doğrultusunda, Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, sağlık çalışanlarına destek amacıyla Mardin Devlet Hastanesi ile ilçe devlet hastanelerdeki görevlilerin kullanılması için 200 bin cerrahi eldiven, 50 bin cerrahi maske ve 10 bin el jeli dağıtımı gerçekleştirdi.

Vali Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sağlık çalışanlarının yanında olduklarını belirtti.

-Cerrahi eldiven, cerrahi maske ve el jeli dağıtıldı

Çalışmalarıyla tüm Türkiye´nin takdirini kazanan sağlık çalışanlarına destek verdiklerini aktaran Yaman, ?Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığı, Mardin Devlet Hastanesi başta olmak üzere tüm ilçelerde Devlet Hastaneler ve sağlık kuruluşlarına görevlerinde kullanmak üzere 200 bin cerrahi eldiven, 50 bin cerrahi maske ve 10 bin el jeli dağıtımı gerçekleştirildi. Sağlık çalışanlarına cerrahi eldiven ve maske dağıtımımız devam ediyor. Sağlık çalışanlarımızın sağlığı bizim sağlığımızdır. Gece gündüz demeden vatandaşın sağlığı için çalışan sağlıkçılarımızın yanındayız ve onlara olan desteğimiz devam edecek?

Yaman, ?Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığımıza bağlı ekiplerimiz resmi kurumlar, iş yerleri, sanayi siteleri, havaalanı, oteller, toplu taşıma araçları, eczaneler ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlar gibi bütün mekanlarda dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Bunun yanında Zabıta Daire Başkanlığımıza bağlı ekiplerimizde genelgelerde belirtilen alanlarda denetimlerini sürdürüyorlar. Bu çalışmalarımıza devam ediyoruz? dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Uluslararası Nakliyeciler Derneği Habur´a çıkarma yaptı

2020-03-23 12:52 - GÜNDEM

MAÜ´den Sağlık Çalışanlarına Tam Destek

2020-03-22 18:31 - GÜNDEM

Mesut Demir: ?Dönem sorumlu habercilik dönemi?

2020-03-23 12:47 - GÜNDEM

Bilim Ve Sanat Merkezlerinden Siper Maske Üretimi

2020-03-26 19:07 - GÜNDEM

Genelgeye uymayanlar zabıtaya takıldı

2020-03-22 12:15 - GÜNDEM

TGK´DAN BİK´E TEŞEKKÜR

2020-03-23 21:05 - GÜNDEM

2020 KPSS tarihleri Belli Oldu

2020-03-27 11:56 - EĞİTİM

Lokanta ve pastanelerde oturma yasağı geldi

2020-03-22 09:11 - GÜNDEM

Mardin´de Oturma Bankları Kaldırıldı

2020-03-22 18:26 - GÜNDEM

Büyükşehir Belediyesinden eldiven ve maske dağıtımı

2020-03-27 15:04 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Doç. Dr. Abdulmecit Yavuz Akademik Kariyerinde Zirveye Ulaştı

19:58 - GÜNDEM

Çevre ve Atık Tesisleri’nden Dünya Çevre Günü’nde Anlamlı Etkinlik

08:51 - GÜNDEM

13 Mart Caddesi Bir Günlüğüne Trafiğe Kapatılacak

21:33 - GÜNDEM

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

10:35 - GÜNDEM

İş İnsanı Aydın'dan 19 Mayıs Mesajı

07:18 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

GEBENİN İÇTİĞİ HER SİGARA BEBEĞİNDEN 27 GRAM ÇALIYOR

21:51 - SAĞLIK

Sağlıkta Dijital Dönüşümün Adresi Mardin

21:23 - SAĞLIK

Yeşilli’nin Sevilen İsmi Dualarla Uğurlandı

21:13 - YAŞAM

Yeşilay’dan Mardin'de Tütünsüz Gelecek İçin Farkındalık Seferberliği

21:02 - SAĞLIK

Mardin Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevirecek

20:57 - SAĞLIK