?>

GGF´den VALİ ERİN´E ZİYARET

Vali Erin ?Kamu hizmetlerinde denetleyici görevini yapan gazetecileri destekleyeceğiz?

GÜNDEM - 9 yıl önce

Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu (GGF) Başkanı Mehmet Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri  Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı  Ercan Atay ve Siirt Gazeteciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı   Atilla Durak ile Üyelerin yanı sıra Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak´tan oluşan heyet, yeni kararname ile Şanlıurfa´ya atanan Vali Abdullah Erin´e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Erin´e desteklerini ileten Federasyon Başkanı Mehmet Çelik "Görevini en iyi şekilde yaptığına inandığımız, geçmişi başarılarla dolu  Vali  Sayın Abdullah Erin´in Şanlıurfa´da da görevini en iyi şekilde yerine getireceğine ve Ülkenin Şanlıurfa Halkının yararına  hizmetler yapacağına olan inancımız tamdır. Federasyon olarak her zaman yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz" dedi.

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak ise, Vali Erin´i kalkınma ajansındaki görevinden itibaren izlediklerini, başarılarını takdir ettiklerini ifade ederek ?Bu, Şanlıurfamız için gerçekten büyük bir şans. Biz de mutlu olduk. Özellikle bölgemizi bildiğiniz, bölge insanını tanıdığınız, hem Şanlıurfa hem de Türkiye´miz için faydalı olacağına inanıyoruz. Biz de Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği olarak her zaman, günün yirmi dört saati devletimizin ve Valimizin yanınızda olacağımızı bilmenizi isteriz? şeklinde konuştu.

"GÖREVİ LAYIKI İLE YAPAN GAZETECİLERİ SELAMLIYORUM"

      Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erin "Birlik beraberliğimizin artması, kardeşliğimizin güçlenmesi anlamında büyük gayretleri ve çabası olan, çoğu zaman ihmal ettiğimiz ama önemli bir görev icra ettiğinizi bilerek hepinizi saygıyla selamlıyorum. İnsan odaklı hizmetlerin herkese eşit şekilde yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın. Vatandaşlarımızla sahada görüşeceğiz. Makama kapısından ve resmi kurum kapılarından vatandaşımız geri çevrilemeyecek. Mesaimizi yapılan hizmetlerin katlanmasına dönük gerçekleştirirken, vatandaşımızla kucaklaşmayı da ihmal etmeyeceğiz. Basının kalkınmada ve hizmetin yerine getirilmesinde denetleyici rol aldığını, eksikliklerimiz bize hatırlatması noktasında önemsiyoruz. İyi niyet, amacı dışına taşmayan habercileri dikkatle ve hassasiyetle önemseyeceğiz.? dedi.

   Valilik toplantı salonunda gerçekleşen buluşmaya, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Erdoğan Güvel, Mardin Basın İlan Şube Müdürü Adnan Günbegi, Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu  Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Rıdvan Fidan, Onur Kurulu Başkanı Adnan Avuka,Onur Kurulu Üyesi Vahap Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Türkan, Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak ile yönetim kurulu üyeleri Kadir Çelikcan, Mustafa Bayar, Mehmet Er, Halil Çap, Mehmet Demir, Müslüm Çap ve Mehmet Canbek katıldı.

Haftanın Öne Çıkanları

Antalya´da Mardin Düğünü..

2017-07-15 06:42 - YAŞAM

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy İle Nostalji

2017-07-13 12:06 - DÜNYA

Nusaybin´de Yakıt Deposunda Kaçak Telefon Ele geçirildi.

2017-07-13 17:44 - ASAYİŞ

MARDİN GÜZEL SANATLAR LİSESİ ÖĞRENCİ ALIMINA BAŞLADI

2017-07-13 19:08 - GÜNDEM

Prof. Dr. Muharrem Kılıç 15 Temmuz´u Anlattı

2017-07-16 18:12 - GÜNDEM

BAŞKAN ÖTER´DEN MARDİNLİLERE BULGURUNA SAHİP ÇIK ÇAĞRISI.

2017-07-16 18:10 - GÜNDEM

Artuklu Üniversitesinden 15 Temmuz etkinlikleri

2017-07-16 18:05 - GÜNDEM

DİKA Türkiye-İran İş Forumu´na katıldı

2017-07-16 18:15 - GÜNDEM

TÜRK BASINI TOKAT´TA

2017-07-15 06:10 - GÜNDEM

Öter,15 Temmuz Darbe Girişimini Kınadı

2017-07-13 21:01 - GÜNDEM

İlgili Haberler

TÜGVA Midyat’ta Ahmet Erol Dönemi: 2. Olağan Genel Kurul Gerçekleşti

19:20 - GÜNDEM

Akademisyen Cesareti Ödülü Prof. Dr. Ghassan Abu Sittah’a Verildi

07:49 - GÜNDEM

Erdemler Kavşağı’nda Trafik Kontrollü Sağlanacak

14:13 - GÜNDEM

Mini Valiler Kartarnemesi

08:30 - GÜNDEM

Mardin Barosu’ndan Akademi ve Sanatla Dolu Hafta

18:27 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Nusaybin’de Eğitime Dev Yatırım: Ömer Özel Eğitim Kompleksi’nin Temeli Atıldı

19:59 - EĞİTİM

Ravza Mila Cafe’nin 2. Şubesi Ravza Caddesi’nde Açıldı

19:52 - YAŞAM

MTSO Başkanı Çelik’ten Turizmde Güç Birliği Çağrısı

12:29 - EKONOMİ

Mardin'de “Her Gebeye Bir Ebe”

12:20 - SAĞLIK

Şehit Anneleri Midyat’ta Anneler Günü Programında Buluştu

21:07 - YAŞAM