?>

Mardin’de CHP’de hareketlilik

Cumhuriyet Halk Partisi, Mardin İl Başkanlığında hareketli günler. Milletvekili Aday Adayı Nurettin Kılıç, Kızıltepe İlçesinden kalabalık bir grup ile İl Başkanlığına geldi, basın açıklaması yaptı.

POLİTİKA - 3 yıl önce

 

     Mardin ve Kızıltepe İlçesinde geniş bir aileye mensup olan Avukat Nurettin Kılıç, kalabalık bir grupla CHP Mardin İl Başkanlığına geldi. İl ve İlçe Başkanları parti binasında görüşen Kılıç, parti binası önünde partililerle birlikte basın açıklaması  yaptı.

    Kılıç “Bu sevdayı, gönül birliğini, sorunlarını, zorluklarını, ihtiyaçlarını, beklentilerini bildiğim Mardin ve ülkem için her göreve hazırım. Bugün; 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Mardin Milletvekili Aday Adayı olduğumu sizlere ve kamuoyuna duyurmak amacıyla huzurlarınızdayım, benimle birlikte olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

           Kendimi sorumlu hissettim Aday Adayı oldum

       Ülkede bunca yoksulluk, yolsuzluk, işsizlik, açlık kol gezerken  köşesinde  huzurla oturamadığını ifade eden Kılıç “Ülkemizin genç, liyakat sahibi, çalışkan, dürüst siyasetçilere ihtiyacı var. Ben sokaklarında oyun oynayarak büyüdüğüm, 10 yıldır bir avukat olarak insanına hizmet ettiğim Mardin’e ve ülkesine karşı kendini sorumlu hisseden birisi olarak bu görevden kaçamazdım.

Mardin ve Türkiye zorluklar çekerken, işsizlik ve yoksulluk diz boyuna çıkmışken, ben evinde huzurla oturabilecek biri değilim. Zaman ülkemiz için, çocuklarımızın refahı için harekete geçme zamanı!

Aynı kaygılar, aynı kuşkularla, aynı beklentilerle yürekleri çarpan dostlarım. Ülkesi için benimle aynı duyguları paylaşan, aynı zorlukları sırtlanmaya hazır olan arkadaşlarım; bu zorlu yarışta yanımda olacak, beni yüreklendirecek, bana ve ülkesine sahip çıkacak tüm dostlarım.” Diye konuştu.

                 Çiftçimize sahip çıkacağız

       “Mardin çiftçisi olarak elektriksiz bırakıldığımız günlerde bireysel olarak hep ses çıkardık ve mücadele ettik. Sesimizi sadece Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu duydu ve bölgeye heyet gönderdi. Her alanda sesimiz olan Cumhuriyet Halk Partisi bugün tarım politikası ile çiftçimize sahip çıkabilecek tek parti olduğunu kanıtlamıştır. Bu minvalde çiftçiler için bireysel olarak yürüttüğüm mücadeleyi, Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında siyasal olarak yürütmek ve mecliste çiftçilerimizin sesi olmak için aday adayı oldum. Mardin çiftçisi üretemezse eğer Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerde de gıda tedarik zincirleri sekteye uğrayacaktır” diye Kılıç  şöyle devam etti.

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun çiftçiye bedava elektrik vereceğim sözünden dolayı aday adayı oldum. Bölge çiftçisini heyecanlandıran bu vaadin hayata geçmesi için var gücümle çalışacağım. Bu şehrin çiftçisinin tarımsal elektrik sorununu çözmek, üretici ve sanayicisinin önünü açmak için adayım. Türkiye'nin genç nüfus yoğunluğuna sahip olan illerinden biri olan Mardin'in, gençlerin yaşadığı işsizlik sorununa çözüm üretmek, şehri bir üretim ve sanayi şehri olarak çekim merkezi haline getirmek için adayım. Zaman birlikte harekete geçip, geleceğimizi yeniden inşa etme zamanıdır. Kadim Mardin’in kültür mozaiğinden ilham alarak dil, din, ırk, cinsiyet ayırımı olmaksızın herkesin mutlu yaşadığı, dinamik bir Türkiye için bu yola çıktık. Yolumuz uzun, biz bu ülkenin adalete susamış, demokrasiye inancı tam “heyecanı yüksek gençleriyiz”. Bu mücadelede yalnız olmadığımızı biliyor ve desteğinizle birlikte aydınlık bir Türkiye için hep birlikte yola çıkıyoruz.

Partili yol arkadaşlarım, dostlarım; hak, hukuk, adalet mücadelesine, şimdi de mecliste katkı sunmak amacıyla, mensubu olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olduğumu bilgilerinize ve takdirlerinize saygılarımla sunuyorum. Bugün buraya gelerek heyecanıma ortak olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

 

Haftanın Öne Çıkanları

Mardinspor Coştu!

2023-03-29 17:21 - SPOR

Mardin’e Kar Yağdı

2023-03-31 11:07 - YAŞAM

Mardin’de CHP’de hareketlilik

2023-04-04 19:55 - POLİTİKA

Mardin 1969 Spor, 196 takım arasında zirveyi yakladı

2023-03-29 04:11 - SPOR

Mardin İYİ Parti'den 7 Müracaat

2023-03-29 04:43 - POLİTİKA

DEVA PARTİSİN'DE MARDİN 1.SIRADA

2023-04-02 11:34 - POLİTİKA

Mardin DEVA'da liste belli oldu

2023-03-29 04:25 - POLİTİKA

Rektörler Dayanışması

2023-04-03 16:33 - EĞİTİM

Mardin 1969 Spor'da, Kar Altında Varto'ya hazırlığı

2023-04-01 10:15 - SPOR

Beton Binalar Yıkılıyor, Tarihi Doku Ortaya Çıkıyor

2023-03-31 11:32 - YAŞAM

İlgili Haberler

Kılıç’tan Netanyahu’ya Sert Tepki: “Algı Operasyonu Yapıyor”

19:13 - POLİTİKA

Başkan Hamidi’den İzmir Çıkarması: Gönül Köprüleri Güçleniyor

09:31 - POLİTİKA

Milletvekili Kılıç Halk Buluşmasında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

09:05 - POLİTİKA

AK Parti Mardin’de Üye Sayısını Bir Yılda 13 Bin 626 Artırdı

19:46 - POLİTİKA

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Uncu’dan 2026 Yeni Yıl Mesajı

11:27 - POLİTİKA

Günün Manşetleri

Ravza Mila Cafe’nin 2. Şubesi Ravza Caddesi’nde Açıldı

19:52 - YAŞAM

MTSO Başkanı Çelik’ten Turizmde Güç Birliği Çağrısı

12:29 - EKONOMİ

Mardin'de “Her Gebeye Bir Ebe”

12:20 - SAĞLIK

Şehit Anneleri Midyat’ta Anneler Günü Programında Buluştu

21:07 - YAŞAM

Mardinspor’un Ana Sponsoru Hacışakiroğulları’ndan veda…

17:38 - SPOR