?>

Mardinli Sanayiciler Paris´ten memnun ayrıldı.

Paris´te Sial Fuarına katılan Mardinli Sanayiciler ihracat bağlantılarıyla geri döndü.

EKONOMİ - 9 yıl önce

               Mardinli Sanayiciler Fransa´nın Başkenti Paris´te düzenlenen Uluslararası gıda fuarından, yaptıkları ihracat bağlantıları ile memnun ayrıldı.

        Paris´te düzenlenen Uluslararası Gıda Fuarına, Organize Sanayi Bölgesi adına, Başkan Vekili Nasır Duyan ve yönetim kurulu üyeleri Şükrü Karaboğa ile Salim İlhan,Proje Koordinatörü Nurullah  Kılıç, Oli Makarnadan Suud Karaboğa ve Kerim Karaboğa, İlhan Makarnadan Kazım İlhan ve Alim Özten, Mes  Bulgurdan İbrahim Zamur ve Vecdi Zamur, Hacışakiroğlu Undan Kenan Duyan, Marduy Undan Veysi Duyan, İpek Bulgurdan Ercan Kasap ve Faysal Sun, Kılıçlar Bulgurdan Mehmet Kılıç ve Ahmet Kılıç, Öner Bulgurdan Nimet Öner ve  Güneş  Akın,. Çağdaş Bulgur´dan  Osman Dölek, Hüseyin Dölek, Kurtaylar  Bulgurdan Aydın Kurtay, Yaşam Undan Hayri Muhan Husen, Ulusal Gümrüklemeden Faruk Demircan ve Öter Bulgurdan Selahattin Öter katıldı.

                Marsiad  Başkanı ve OSB Başkan Vekili Nasır  Duyan, 5 gün süren Sial Fuarında yapılan tanıtım, görüşme ve ihracat bağlantıları ile amaçlarına ulaştıklarını söyledi.

  

 75 Ülke katıldı

 Paris´te düzenlenen Sial Fuarına 7 kıtadan 75 ülke 5 bin dolayında firma ile katıldı. Firmaların ürünlerini farklı ve ilgi çekici yöntemlerle tanıttıkları gözlendi. Fransa,İtalya, Amerika, Belçika, Uzakdoğu ülkeleri ve Türkiye´den katılan firmalar yoğun ilgi gördü.

  Sanayiciler fuardan memnun ayrıldı.

  Mardinli Sanayiciler Bulgur ve Makarnayı Fransa´nın Paris kentinde bulunan  Dünya´nın en büyük Gıda Fuarlarından biri olan Uluslararası  Sial  Fuarında görücüye çıkarmanın yararını gördüklerini söyledi. Bir çok firma,   pazarlama departman yetkilileri ile görüşmeler yapıldığını vurgulayan Marsiad Başkanı ve OSB Başkan Vekili Nasır Duyan ? Arkadaşlarımız farklı ülke  sanayicileri ile tanışma fırsatını yakaladı. Görüşmelerde iş bağlantıları yapıldı. Bulgur ve makarnamıza ilgi oldukça büyük ve sevindirici? dedi.

                   İhracat Patlaması olacak

        Dünyada Bulgura ilginin her gün biraz daha arttığına dikkat çeken Nasır Duyan ?Dünya ülkelerine Bulguru tanıtmayı kısa sürede başardık. Dünya mutfaklarına  saltanat kuran pirincin tahtını sallamayı hedefliyoruz. Dünya mutfaklarında ilk etapta lik bir pay, ardından da pay yüzdesini arttırmak istiyoruz. Gün gelecek  bulgur, dünya mutfaklarının vazgeçilmez gıdası haline gelecek. Fuara katılmamıza destek veren Ekonomi Bakanımıza, fuar süresince yakın ilgisini gördüğümüz İstanbul Ticaret Odasına, OSB yönetimine, sanayici arkadaşlarıma ve emeği geçenlere teşekkür ederim.? şeklinde konutu.

           İTO´dan teşekkür

        Mili katılım sponsorluğu üstlenen İstanbul Ticaret Odası Mardinli Sanayicilere  yoğun katılımlarından dolayı teşekkür etti. İTO yetkilileri ? Mardinli Sanayicilerin güçlü katılımlarından memnuniyet duyduk. Düzenleyeceğimiz her etkinliğe renk ve güç katmanınız bekliyoruz? şeklinde  memnuniyetlerini dile getirdiler.

      Çeşitli ülkelerden, çerez, un ve turşu üretici firmalarının katıldığı Sial fuarına, Mardin´den bu sektörlerden katılım olmaması dikkat çekti.

Haftanın Öne Çıkanları

KURTAYLAR BULGURUN GÖZÜ AMERİKADA

2016-10-16 21:25 - EKONOMİ

Mardinli Sanayiciler Parist´e

2016-10-15 20:04 - GÜNDEM

Ulusal Group Genç Kadrosu ile Hizmet ağını genişletti.

2016-10-16 21:39 - EKONOMİ

Mardinli Sanayiciler Paris´ten memnun ayrıldı.

2016-10-20 16:03 - EKONOMİ

Mardinli İşadamları Paris´e Çıkarma Yaptı

2016-10-19 08:30 - EKONOMİ

OSB Yönetim Kurulu Toplandı.

2016-10-14 20:35 - EKONOMİ

Mardin şehitleri memleketlerine uğurladı

2016-10-15 11:16 - GÜNDEM

Mardin´de kavga: 1´i polis, 4 yaralı

2016-10-20 15:55 - GÜNDEM

Habitat Konferansı´nda Mardin anlatılacak

2016-10-19 14:09 - GÜNDEM

Mardin´de askeri aracın geçişinde patlama

2016-10-14 12:11 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Tarım ve Orman Bakanı Mardin'de

18:58 - EKONOMİ

Başkan Celal Kadooğlu: “Artık gözübilite ile değil fizibilite ile yatırım yapmalıyız”

10:25 - EKONOMİ

Mardin'de "Girişimci Kadının Gücü" toplantısı

18:25 - EKONOMİ

Mardin'den 3 ayda 113 milyon dolar hububat ihracatı

08:52 - EKONOMİ

TÜRKİYE’DEN ŞAM’A TARİHİ ZİYARET: TİCARET VE YATIRIM GÜNDEMDE

19:22 - EKONOMİ

Günün Manşetleri

Mardin Telkârisi Turizmle Buluşuyor

19:52 - TURİZM

Mardin'de Emniyet'in Motosiklet ve Motorlu Bisiklet Denetimi

19:41 - ASAYİŞ

Gazeteci Ümit Özdal Basın Camiasını üzdü

09:39 - YAŞAM

Midyat Belediyesi’nden Altyapı Hamlesi

09:08 - YAŞAM

Nusaybin'e, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

08:58 - SAĞLIK