?>

Vali Akkoyun Görevine Başladı

Karaman Valeliğinden Mardin Valiliğine atanan Tuncay Akkoyun görevine başladı

GÜNDEM - 3 yıl önce

            Valiler Kararnamesiyle Karaman'dan Mardin'e atanan Vali Tuncay Akkoyun görevine başladı.

            Valilik önünde  Vali Akkoyun'u, 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Yaşar Dener, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday, Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede,Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, vali yardımcıları ile kaymakamlar karşıladı.

         Havalimanında karşılama istemeyen  Vali Akkoyun, valilik girişinde tören mangasını selamladıktan sonra  gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya teşekkür etti.

         Birlikte yaşamın, sevginin, hoşgörünün şehri Mardin'e atanmanın onurunu yaşadığını ifade eden Akkoyun, hep birlikte çalışarak tarihi şehri daha güzel yerlere getirmenin gayreti içinde olacaklarını söyledi.

Kapımız Vatandaşa açık olacak

Valilik kapısının vatandaşa açık olacağına vurgu yapan Vali Akkoyun, talep ve görüşlere açık ve duyarlı olacaklarını kaydetti.

Vali Akkoyun " Kamu hizmetlerinde hızlı ve kaliteli sunulması, temel hedefimiz olacaktır. Vatandaşlarımız bizlerden hizmet bekliyor, taleplerinin sorunlarının çözülmesini bekliyor. Bu taleplerin sorunların çözülmesi sürecinde hızlı olacağız, vatandaşlarımızı bekletmeyeceğiz, kaliteden de ödün vermeyeceğiz. Elbette ki bu ihya ve inşa sürecini devletimizin tüm kurumlarıyla, Üniversitemizle, sanayicilerimizle, esnafımızla, sivil toplum örgütlerimizle, tüm Mardinli hemşerilerimizle birlikte sürdüreceğiz. Mardin'in mazisini, bugününü, istikbalini, her ferdini ve değerini kutlu bir emanet bilecek, şehrimizi teknolojiden sanayiye, eğitimden kültüre, sağlıktan tarıma, turizme kadar her alanda daha yüksek, daha iyi noktalara taşıyabilmek için çalışacağız. Bunları yaparken de her zaman Mardinli hemşerilerimize, vatandaşlarımıza kapımız da gönlümüz de sonuna kadar açık olacaktır ” dedi.

Kamu hizmetlerinin hızlı ve kaliteli sunacağız

Vali Akkoyun  “Vatandaşlarımızı kamu hizmetlerinin merkezine koyan bir yönetim anlayışı ile  kamu kurum ve kuruluşları arasında işbirliği, uyum ve koordinasyonun sağlanmasına hassasiyet göstereceğiz. Bize bu kadim toprakları emanet bırakan ecdadımızın her bir ferdini, devletimizin bekası, milletimizin huzuru için canından vazgeçen her bir şehidimizi rahmet ve minnet ile yâd ediyorum.” Şeklinde sözlerini sürdürdü.

Vali Akkoyun basın mensuplarının habere sorunsuz ulaşmaları için destek vereceklerini sözlerine ekledi.

 

Haftanın Öne Çıkanları

Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Akbulut Görevine Başladı

2023-08-17 19:26 - GÜNDEM

Merit Grup’ta Düğün Heyecanı

2023-08-13 16:44 - YAŞAM

Gençlerden Fotoğraf Sergisi

2023-08-13 16:55 - MAGAZİN

Marka Yapı Forma Sponsoru Oldu

2023-08-16 15:19 - SPOR

Mardin Valisi Veda Ziyaretlerine başladı

2023-08-13 09:22 - GÜNDEM

Vali Akkoyun Görevine Başladı

2023-08-18 19:14 - GÜNDEM

Kaçak Rehberler Mardin Turizmini Baltalıyor

2023-08-15 06:01 - TURİZM

Metropolit 'ten Rektöre Teşekkür

2023-08-15 11:07 - YAŞAM

İlgili Haberler

Kapadokya’dan Mardin’e Tecrübeli Yönetici

22:06 - GÜNDEM

Gökçe–Boztepe Yolunda Asfalt Mesaisi

18:49 - GÜNDEM

Güneydoğu Gazetecileri seçime gitti: Mehmet Çelik’le yola devam…

07:31 - GÜNDEM

GGF gazetecilerinden Mardin TSO ziyareti

06:00 - GÜNDEM

Mardin Valisi Akkoyun, GGF’ye konuştu: “Mardin’i geleceğe hazırlıyoruz”

05:48 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Uzmandan yaz uyarısı: Sıcak hava kalp hastaları için ciddi risk oluşturuyor

20:47 - SAĞLIK

MARSU'dan Su Arızası Açıklaması: Artuklu ve Kızıltepe İçin Hızlı Müdahale

08:00 - YAŞAM

Mataracı Ailesinin Acı Günü

19:50 - YAŞAM

UMKE Personeline Afetlerde Psikososyal Destek Eğitimi

17:53 - SAĞLIK

Mardin’de Organ Bağışı ve TDİS Kullanımı Eğitimi

17:46 - SAĞLIK