SPOR

1969 Merdinspor Kulübü Futbol Okulu Gibi

Kulüp Başkanı Faris Çalbay futbolda 4 kategoride 120 lisanslı futbolcusu olduğunu söyledi.

1969 Merdinspor Kulübü Futbol Okulu Gibi
24-02-2017 21:22

      Mardin´de kurduğu 1969 Merdinspor kulübünü kısas sürede futbol okuluna dönüştüren Faris Çalbay, 4 ayrı kategoride hedeflerine ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

     Mardinspor, Mersin, Diyarbakır, ve Batmanspor takımlarında 12 yıl süre ile futbol oynayan Faris Çalbay, futbol sevgisini kurduğu 1969 Merdinspor´da sürüdüryor. 120 lisanslı futbolcusu olan kulübün 4 ayrı kategoride mücadele ettiğini belirten Çalbay ?U15, U17 ve U19 ile Mardin Süper Amatör ligde mücadelemize devam ediyoruz. Bana destek çıkılsın Mardin´de bütün futbol takımlarına  sporcu verecek duruma gelecek kulüp halini alacağız. Deplasmanlara ve sahaya kendi imkanlarımızla çıkıyoruz. Sporcularımız da gönüllülük esasına sahaya çıkıyorlar. İleride para kazanırsak futbolcularımıza dağıtacağız. Amatör bir ruh ve profesyonel bir anlayışla mücadelemizi sürdürüyoruz. Önümüzdeki süreçte 8-10 yaş grubu çocukları eğitmeyi ve yetiştirmeyi hedefliyoruz. Mardin´de futbol okulu görevini üstlendik.? Şeklinde konuştu.

     Faris Çalbay işadamlarından her birinin bir takıma sponsor olması durumunda ufak paralarla sporun gelişeceğini sözlerine ekledi.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR