EKONOMİ

2.OSB için müraacaatları alıyoruz?

OSB Başkanı Vekili Duyan: 2.OSB için müraacaatları alıyoruz?

2.OSB için müraacaatları alıyoruz?
27-02-2015 23:23

                 Mardin sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Nasır Duyan,2.OSB içinde yatırım  yapmak isteyen yatırımcıların müracaatlarını kabul ettiklerini bildirdi.

               2. OSB Çalışmalarını 2010 yılında dönemin valisi ile birlikte yaptıklarını,kararlı çalışmalar sonunda yer tespiti ve tahsisini  beraber gerçekleştirdiklerini söyledi.  Mardin OSB ?de Yatırım yapmak isteyen yatırımcıların sayısında artış kaydedildiğine dikkat çeken Duyan Müracaat yapılırken 1.c. veya 2.ci diye ayırt edilmez.Müracaatları bizde kabul ediyoruz. Mevcut OSB yönetimi olarak 2.OSB'nin oluşmasında büyük emeğimiz var.Yer tesbiti konusunda defalarca köylülerle görüştük. Hal-hatır ilişkilerimiz köylülerin olumsuz düşüncelerini ortadan kaldırdı. 2.OSB altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra oluşturulacak tahsis komisyonu tarafından arsa tahsislerine başlanacaktır dedi

                  OSB Başkan Vekili ve MARSİAD Başkanı Nasır Duyan,OSB`de kararları yönetim kurulu ve müteşebbislerin verdiğini,uygulamayı ise OSB Müdürlerinin yerine getirdiğini belirterek,yatırımcılara arsa tahsisinde fazla istihdam alanı yaratacak yatırımcılara öncelik tanınacağını sözlerine ekledi.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR