EĞİTİM

AK Parti`den 109 aday adayı

Mardin`den milletvekili aday adaylığı için müracat yapanların sayısının 109`u bulduğunu bildirdi.

AK Parti`den 109 aday adayı
21-02-2015 17:44

AK Parti Mardin İl Başkanı Bahattin Uncu, Mardin`den milletvekili aday adaylığı için müracat yapanların sayısının 109`u bulduğunu bildirdi.

Mardin`de bir otelde düzenlenen AK Parti Mardin İl Başkanlığı Şubat Ayı Olağan toplantısında konuşan Uncu, insanları dışlayan, özgürlükleri önemsemeyen, belli grupların çıkarlarına hizmet eden, halktan uzak sistemin değişmesi için AK Parti`nin güçlü bir şekilde meclise girmesi gerektiğini söyledi.

Milletvekilliği aday adaylığına halkın büyük bir teveccüh gösterdiğini dile getiren Uncu, şöyle konuştu:

"Sayın Başbakanımızın ifade ettiği gibi biz, milletten 400 milletvekili talep ediyoruz. Allah`ın izniyle bu yetkiyi alacağız. Heyecanlı bir şekilde seçim atmosferine gireceğiz. Allah`ın izniyle başaracağız. Şu anda bu seçim atmosferinde Mardin ilinden 24`ü genel merkezden olmak üzere toplam 109 milletvekili aday adayı müracaatı var. Bunlardan 12 tanesi bayan, 12 tanesi engellidir. Allah, kendilerine yar ve yardımcı olsun. İnşallah hayırlı hizmetlere vesile olacak çalışmaların içerisinde bulunurlar."

Bu arada, toplantısının sonunda milletvekili aday adayları kendilerini tanıtarak, milletvekili aday listesinin vatanın ve milletin çıkarlarının ön planda tutularak belirlenmesi temennisinde bulundu. 



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR