POLİTİKA

Ak Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç istifa etti.

Ak Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç görevinden istifa etti, milletvekili aday adaylığını açıkladı.

 Ak Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç istifa etti.
04-03-2023 10:07
04-03-2023 19:54
MARDİN

Ak Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç,  parti binasında  il  ve  il teşkilatları ,belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, gençlik kolları ve partili mensupları bir araya geldi.2018 yılından beri üstlendiği Parti İl Başkanlığından milletvekili aday adayı olmak için istifa ettiğini söyledi.

 Faruk Kılıç yaptığı konuşmasında ise her zaman bir nefer olarak partiye hizmet edebileceğini belirterek şöyle konuştu.

“Türkiye 20 yıllık AK Parti iktidarında her alanda büyük bir değişim yaşamış ve çok önemli mesafeler almıştır.

AK Parti iktidarları döneminde bir çok ağır kriz şartlarını ortadan kaldırdığı gibi asrın felaketi olarak adlandırılan deprem felaketi nedeni ile, milletin üzerindeki bu ağır yükü, de kaldıracaktır. Kaybolan umutların, kırılan hayallerin açtığı yaraları hep birlikte saracak ve iyileştireceğine dair hiç kimsenin şüphesi olmasın.

 AK Parti, Türkiye'nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine neresinde yaşarsa yaşasın her vatandaşı aynı samimiyetle kucaklayan, her karış toprağını aynı sevdayla seven bir memleket siyasetinin temsilcisidir.

AK Parti, bu ülkede yaşayan her insana, meşru olan her fikre, her inanca, her ideale aynı yakınlıkla duran, kendini toplumun parçalarıyla değil, bütünüyle ifadede eden bir merkez partisidir. AK Parti'nin, siyaset tabanı Türkiye'dir.

 AK Parti İl Başkanı olarak görev aldığım süre içinde bölgesel milliyetçiği reddettik, etnik milliyetçiliği reddeden bir anlayış içinde siyasi çizgimizi sürdürdük. Değerli dava arkadaşlarım; 22.11.2018 tarihinden itibaren üstlendiğim ve bugüne kadar büyük bir aşkla yürütmekte olduğum AK Parti Mardin İl Başkanlığı görevimden Genel Merkezimizin takdiri ve Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın olurları ile milletvekili aday adayı olmak üzere istifa etmiş bulunmaktayım.”

Kılıç desteklerini gördüğü  partinin tüm yöneticilerine ve partide emeği geçenlere teşekkür etti.

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR