POLİTİKA

AK Parti Mardin Milletvekili adayı Faruk Kılıç buğday pazarında

Seçim çalışması kapsamında dur durak bilmeden ziyaretlerine devam eden AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Faruk Kılıç, Kızıltepe Hububat ve Ticaret Merkezini ziyaret ederek hayırlı, bereketli ve bol kazanç diledi

AK Parti Mardin Milletvekili adayı Faruk Kılıç buğday pazarında
04-05-2023 08:39
04-05-2023 08:42
MARDİN
AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Faruk Kılıç; gidilmedik köy, çalmadık kapı, girilmedik sokak ve sıkılmadık el bırakmama şiarıyla seçim çalışmasını sürdürüyor. 
Sabah saatlerinde Kızıltepe Hububat ve Ticaret Merkezini ziyaret etti. Başkan Mehmet Şerif Öter ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Milletvekili adayı Kılıç, zahireci esnafını tek tek ziyaret ederek hayırlı ve bol kazançlar dileğinde bulundu.
Çalışmalarına ilişkin açıklama yapan Kılıç, öncelikle ilgi ve alakalarından dolayı Kızıltepe Hububat ve Ticaret Merkezi Başkanı Mehmet Şerif Öter ve yönetimine teşekkür etti, esnafa bereketli satışlar dileğinde bulundu. 
Bereketli bir hasat döneminin beklendiğini belirten Kılıç, ziyaretine ilişkin gazetecilere, “Bol ve bereketli bir hasat dönemi beklenirken buğday pazarı esnafımızla bir araya geldik. Hükümetimizin bu süreç içerisinde gerek elektrik gerekse de hububat destekleri noktasında yaptıklarını ve yapacakların istişare ettik. Çiftçilerimiz iyi hasat bekliyor, bu iyi hasat ile beraber iyi bir fiyat bekliyor. Esnafımız ve çiftçilerimiz bizlere taleplerini ilettiler. Bizler de bu taleplerini Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Tarım ve Orman Bakanımıza aktaracağız. İnşallah beklentilerine cevap vereceğiz.” açıklamasında bulundu.   
Kılıç, “Bizler 20 günü aşkın süredir gece gündüz sahalarda vatandaşlarımızla bir aradayız. Zaten AK Parti teşkilatları olarak sürekli bir aradayız. İnşallah bundan sonra bir ve beraber olmaya devam edeceğiz. Sürekli sahadayız ve sahada gördüğümüz Cumhurbaşkanımıza müthiş bir destek ve teveccüh var. Her çalışmamızda vatandaşlarımızın büyük desteğini yanımızda hissediyoruz. Bu kıymetli desteklerinden dolayı tüm Mardinli hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah 14 Mayıs akşamı büyük bir zaferle bu seçimi kutlayacağız. Gelecek doğru adamla gelecek” dedi.
Kılıç, Kızıltepe Hububat ve Ticaret Merkezi ziyaretinin ardından kırsal mahallerde sürdüğü çalışmalarına kaldığı yerden devam etmek için buradan ayrıldı. Kılıç, Kızıltepe kırsal Karakulak, Yaylım, Demirci, Mutlu, Otluca, mahallerini ziyaret ederek halkla buluşmayı sürdürdü.

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR