POLİTİKA

ALPDAĞ, “ADAY BELLİ KARAR NET”

27. Dönem MHP Kilis Milletvekili Adayı Abdullah Alpdağ, 14 Mayısta yapılacak olan seçimlerde aday adayı olmadığını söyledi.

 ALPDAĞ,  “ADAY BELLİ KARAR NET”
20-03-2023 18:24
20-03-2023 18:30
KİLİS
Alpdağ,” Partimizden Aday Adayı olan Mustafa Demir kardeşime bu süreçte desteğimiz tamdır ve her zaman yanındayız. Halkımızdan gelen ‘siz ne zaman aday oluyorsunuz?’ sorusu ile çok karşılaştım. Önemli olan bizim milletvekili olmamız değil MHP’nin bir vekili olması bizim için yeterlidir. İlerleyen günlerde Allah’ın izniyle belediye seçimlerinde aday olmayı düşünüyorum. Hepinize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederim.” dedi.
Alpdağ, “El birliği Kilis’ten 2 milletvekilini  meclise göndermek için gece gündüz çalışacağım. İnşallah 15 Mayıs sabahı Kilis'imizin burçlarına üç hilali dikeceğiz.” diye konuştu.
BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAYIM
Alpdağ, Genel seçimlerin ardından yapılacak olan Belediye başkanlığına aday olacağım inşallah. Halkımıza hizmet için belediye başkanlığına talibim. Bize eğer halkımızda teveccüh gösterirse Kilis için gece gündüz demeden çalışmaya hazırız.” diye konuştu.
MAAŞIMI ŞEHİT AİLELERİNE BAĞIŞLAYACAĞIM
Alpdağ, “Belediye başkanı seçildiğimde maaşımı şehit ailelerine bağışlayacağıma buradan sizlere söz veriyorum,” diye ekledi.

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR