SPOR

Alternatif ve Çözüm Derneği Mardin 1969 spor'u Kırıkkale’de yalnız bırakmadı.

  Merkezi Ankara’da bulunan ve Mardinliler tarafından kurulan Alternatif ve Çözüm Derneği Başkanı Mehmet Yıldız ve Basın Yayın sorumlusu Mehmet Bağış TFF 3.lig 3. grup'ta mücadele eden Mardin 1969 spor'u ligin 6. haftasında deplasmanda Kırıkkale Büyük Anadolu sporla oynayacağı maç öncesi Kırıkkale’de kamp yaptığı otelde ziyaret etti.

Alternatif ve Çözüm Derneği Mardin 1969 spor'u Kırıkkale’de yalnız bırakmadı.
09-10-2021 10:58
09-10-2021 10:59
MARDİN

Teknik direktör Seyithan Özdaş antrönerler Murtaza Işık Tekiner ve Mehmet Bozan malzemeci Şeyhmus Aras başta olmak üzere tüm takıma başarılar dileklerini ilettiler.

Dernek Basın yayın sorumlusu Mehmet Bağış, Ankara’ya 1 saat uzaklıkta bulunan Kırıkkale’de kamp yapan Mardinspor’u ziyaret ettiklerini söyledi.

Maç öncesi Teknik ekibe ve futbolculara başarılar dilediklerini ifade eden Bağış,” Mardinli STK’ların dernek ve siyasilerin takımı ziyaret etmemesi düşündürücü buluyorum. Kadim şehrin tek sportif takımı olan Mardinspor’u desteklemek için Aternatif ve Çözüm Derneği olarak onların yanında olduğumuzu göstermek istedi.  Profesyonel liglerde mücadele eden tek takımımız olan Mardin sporumuzu tüm Mardinlilerin ilerleyen süreçlerde yalnız bırakmaması en büyük temennimizdir.”dedi


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR