GÜNDEM

Artuklu Belediyesi Ekipleri Afet Bölgesinden Döndü.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen iki büyük depremin ardından Artuklu Belediyesi ekipleri teyakkuza girerek AFAD ile koordinasyon sağlayarak afet bölgesine gerekli desteği verdi, görevini tamamlayan ekipler geri döndü.

Artuklu Belediyesi Ekipleri Afet Bölgesinden Döndü.
20-02-2023 18:52
20-02-2023 18:55
MARDİN

Depremin en çok etkilediği illerden biri olan Adıyaman’a görevlendirilen Artuklu Belediyesine bağlı ekipler, bölgedeki çalışmalarını tamamlayarak Mardin’e dönüş yaptı. Ekipler, Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede ve meclis üyeleri tarafından karşılandı.

Başkan Tatlıdede, ekiplerin görev bölgelerinde yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 Artuklu Belediyesi depremin ilk gününden başlattığı gıda, giyim ve kullanım malzemeleri ile depremzedelerin yanında olduğunu belirten Başkan Tatlıdede, desteklerini ekipman ve personel ile en iyi şekilde sürdürdüklerini söyledi.

     Başkan Tatlıdede “Artuklu Belediyesi olarak deprem faciasının ilk gününden beri gece gündüz sahada olarak her alanda elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz. Gerek insani yardım anlamında, gerekse de iş makinaları ve personel konusunda bölgeye destek sağladık. Ekiplerimiz afetin en fazla etkili olduğu illerden biri olan Adıyaman’da bölgedeki kurumlarla koordineli bir şekilde çalışma yürüttüler. Onlar da bölgedeki çalışmalarını tamamlayarak selametle geri geldiler. Onlara orada yaptıkları çalışmalardan ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah milletimize bir daha böylesi büyük bir afet yaşatmasın. Bu büyük afette hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, geride kalanlara da sabırlar diliyor. Yaralı depremzedelerimize de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah Devlet-Millet el ele vererek bu günleri de aşacağız.” Şeklinde konuştu.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR