EĞİTİM

Artuklu'da Göz Kamaştıran Sergi

Mardin Artuklu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu, Çocuk Gelişi Bölümü öğrencileri; yaratıcı materyaller sergisi açtı.

Artuklu'da Göz Kamaştıran Sergi
14-01-2024 08:05
14-01-2024 08:10
MARDİN

MAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetle Yüksek Melek Okulu, Çocuk Gelişimi ön lisans bölümü öğrencileri,  yaratıcı materyal geliştirme sergi açtı.

Bölümün öğretim görevlisi Fatma Koç, bölümde eğitim gören 90 öğrencinin, yaratıcı materyal geliştirme sergisi için yaptıkları çalışmaları sergilediklerini söyledi. Koç” 0-6 yaş çocukların, sosyal, duygusal, zihinsel  gelişimlerini desteklemek için, çocukların yansıra herkesin dikkatini çeken materyalleri sergiledik.” dedi

Çocuk Gelişimi programını, öncelikli olarak Kız Meslek Lisesi “Çocuk Gelişimi” mezunları olmak üzere tüm öğrenciler tercih edebildiği, programda, çocukların gelişimi ve eğitimine ilişkin kuramsal ve uygulamalı dersler yer alındığı ve uygulamalı derslerde, normal gelişim gösteren ve özel gereksinimi olan çocukların bireysel ve grup eğitimlerine yer verildiği belirtildi.

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR