TURİZM

Artuklu Üniversitesi Öğrencileri Şampiyon Oldu

Kent mutfağı ile sokak lezzetlerinin dünyaya tanıtılmasının amaçlandığı Uluslararası Adana Lezzet Festivalinde, Mardin Artuklu Üniversitesi öğrencileri 11 Altın Madalya İle Döndü

 Artuklu Üniversitesi Öğrencileri Şampiyon Oldu
11-10-2022 15:09
11-10-2022 15:13
MARDİN

Kent mutfağı ile sokak lezzetlerinin dünyaya tanıtılmasının amaçlandığı Uluslararası Adana Lezzet Festivali kapsamında Üniversiteler arası Genç Şefler Ekip yarışması düzenlendi.

Yarışmaya Mardin Artuklu Üniversitesi de Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde öğrenim gören 11 kişilik takımıyla katıldı.

 Adana Lezzet Festivali Genç Şefler Ekip Yarışması Şampiyonu Mardin Artuklu Üniversitesi

Hazırladıkları yemekler ve performanslarıyla bütün üniversite kiplerini geride bırakan Mardin Artuklu Üniversitesi yarışmanın şampiyonu oldu.

Yarışmanın sonunda düzenlenen törenle Mardin Artuklu Üniversitesini temsil eden 11 kişilik takımda yer alan Mardin Artuklu Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine altın madalyaları ve ödülleri verildi.

Adana’dan Şampiyon olarak dönen öğrencilerini tebrik eden Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, şehrimize ve üniversitemize bu başarıyı kazandıran Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimi ve öğrencileri yetiştiren hocalarımı gönülden kutluyorum diyerek başarılarından dolayı kendilerine teşekkür etti.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR