SPOR

Artuklu Üniversitesi Şampiyon

ÜNİVERSİTELER ARASI BASKETBOL TURNUVASININ ŞAMPİYONU MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ OLDU

Artuklu Üniversitesi Şampiyon
31-12-2021 07:31
31-12-2021 07:33
MARDİN

Batman Üniversitesi ev sahipliğinde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler Arası 2. Lig Basketbol turnuvasında Mardin Artuklu Üniversitesi erkek takımı şampiyon, kadın takımı ise ikinci oldu.

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, turnuvada şampiyon olan erkek takımını ve ikinci olan kadın takımını başarılarından dolayı tebrik etti.

Yarınların şampiyonlarını güçlü bir şekilde yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, “Basketbol, futbol, tenis ve voleybol olmak üzere öğrencilerimizin birçok branşta başarılar elde etmelerini sağlayacak eğitimlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerimiz şampiyonluklar elde edince mutlu oluyoruz. Şampiyon olan sporcularımızı ve baş antrenör hocamızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. İnanıyorum ki öğrencilerimiz başarılarıyla kendilerinden söz ettirmeye devam edeceklerdir.” dedi.

İyi bir takım ve doğru planlama ile maçlara hazırlanıp büyük bir gayret göstererek şampiyonluğa ulaştıklarını belirten Mardin Artuklu Üniversitesi Basketbol Baş Antrenörü Doç. Dr. Ozan Esmer, “Bu şampiyonluk üniversitemize armağan olsun. Tüm sporcularımızı başarılarından dolayı kutluyor, desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özçoşar’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Turnuvada şampiyon olan MAÜ Erkek Basketbol takımı üniversiteler 1. ligine yükseldi.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR