YAŞAM

Avuka Ve Altınsoy Ailelerinin Mutlu Günü!

Gazeteci ve Fotoğraf Sanatçısı Adnan Avuka’nın torunu İrem, meslektaşı Ömer Faruk ile dillere destan bir düğünle dünya evine girdi.

Avuka Ve Altınsoy Ailelerinin Mutlu Günü!
27-06-2023 07:18
27-06-2023 07:29
MARDİN

Gazeteci ve Fotoğraf Sanatçısı Adanan Avuka’nın oğlu  Serdar Avuka’nın    kızı Hemşire İrem Avuka   ile Midyat Milli eğitim Müdürlüğünde görevli  Faysal Altınsoy   oğlu  Hemşir  Ömer Faruk Altınsoy, Bilen düğün  salonunda yapılan dillere destan bir düğün ile dünya evine girdi.

        Nikah törenine, Mardin Valisi ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Mardin Ak parti Milletvekili Muhammed Adak,  Artuklu Belediyesi başkanı Mehmet Tatlıdede, Mardin Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nasır Duyan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hatip Çelik, Mardin  park Hastanesi Genel Müdürü Hasan Orhan, Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Çelik ve iki ailenin dostları ve yakınları katıldı.

     Bilen tesislerinde iki  gün süren düğünde  Mardinli ses  sanatçısı Veysi  Güner okuduğu türkülerle düğüne katılanları coşturdu. Gelin ve damadın yakınları ve arkadaşları halaylar çekti, çifte telliler oynadı. Düğünün başlangıcında  damat ve gelinin danslarının ardından özel kıyafetli bir grubun yaptığı davul şov alkış topladı.

         Düğün için, Ankara, İstanbul ,Mersin, Adana ve İzmir illerinden gelen damat ve  gelinin yakınları ve arkadaşları gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.

          Genç çiftin nikah şahitliğini Vali Mahmut Demirtaş, Ak Parti Milletvekili Muhammed Adak ve Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede yaptı.

         Gelin ve damat pistten inmedi, gelinin zarafeti ve damadın şıklığı ise gözden kaçmadı. Gelin’in annesi  Özlem ve babası Serdar Avuka, gece boyunca masalarda dolaşarak misafirler ile ilgilenmesi dikkat çekti.

Gazeteci Adnan Avuka “ Torunum İrem Avuka ile Ömer Faruk Altınsoy düğünlerine teşrif eden başta Mardin Milletvekilimiz Sayın Muhammed Adak, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Mardin Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede Mardin  Ticaret Sanayi Odası Başkanı Hatip Çelik ,Mardin Organize Sanayi Bölgesi  Başkanı Nasir Duyan, Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu ev Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı  Mehmet Çelik, İş insani Memduh Mahmutoğlu, Park Hastanesi Genel Müdürü Hasan Orhan ve gelemeyip de çelenk gönderenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR