SPOR

Baro'dan Halı Saha Turnuvası

Mardin Barosu Halı Saha Futbol Turnuvası düzenledi. Her yıl 5 Nisan Avukatlar Günü vesilesiyle düzenlenen Mardin Barosu Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı

Baro'dan Halı Saha Turnuvası
20-02-2022 23:07
20-02-2022 23:16
MARDİN
Mardin Barosunun her yıl düzenlediği geleneksel halı saha futbol turnuvasına bu sene 9 takımın katılımıyla start aldı. Yaklaşık 100 avukatın katılım sağladığı turnuvada İlk maçlar bu hafta sonu başladı.
Toplam 9 takımdan yaklaşık 100 avukatın katılımıyla oluşan turnuva bu hafta sonu resmi hakemin ilk düdüğü çalmasıyla başladı. 
Her yıl 5 Nisan avukatlar günü nedeniyle düzenlenen futbol turnuvası Mardin, Kızıltepe, Midyat, Nusaybin ve Derik'ten katılan yaklaşık 100 avukat toplam 9 takım oluşturdu.
Kura çekimi ile takım eşleşmesi yapılmasının ardından ilk maçlar bu hafta sonu oynandı oynanan maçlarda  centilmenlik ön plandaydı. 
     Turnua ile ilgili bilgi veren Av.Cafer Aydın;Baromuz tarafından düzenlenen geleneksel halı saha futbol tunuvasının dostluk ve centilmenlik içerisinde, hak edenin kazanacağı bir turnuva olması temennisinde bulundu. Ayrıca her yıl düzenlenen bu turnuvada emeği geçen tüm meslektaşlarına teşekkür ederek, böyle sosyal etkinliklerin devam etmesini istedi.

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR