SPOR

Bakan Yardımcısı Eminoğlu Mardin’de

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu Mardin Artuklu Üniversitesini Ziyaret Etti

Bakan Yardımcısı Eminoğlu Mardin’de
17-10-2023 09:18
17-10-2023 09:21
MARDİN

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mardin’de bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Mardin Artuklu Üniversitesini de ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. İbrahim Özcoşar ile görüştü.

Bakan Yardımcısı Dr. Eminoğlu, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğünde ilk dört yıllık görev süresini dolduran ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Rektör olarak ataması yapılan Özcoşar’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Üniversite ziyaretinde Bakan Yardımcısı Dr. Eminoğlu’na Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik, Türkiye Gençlik Vakfı Mardin İl Başkanı Muhyettin Ertaş ve Ak Parti Mardin Gençlik Kolları Başkanı Tarık Atlı da eşlik etti.

MAÜ Rektörü Özcoşar, Bakan Yardımcısı Dr. Eminoğlu’na, yürüttüğü gençlik çalışmaları ve sportif başarılarıyla ülkemizde ilk üniversiteler arasında yer alan ve son dönemde akademik etkinlikleri ve başarılarıyla da adından söz ettiren Mardin Artuklu Üniversitesi ile ilgili bilgiler verdi.

Rektör Özcoşar, gerçekleştirdiği ziyaret ve iyi dilekleri nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu’na memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR