ASAYİŞ

Balıkesir’de Başarılı Operasyon

Balıkesir İ Emniyeti Başarılı Operasyonlara İmza Atıyor

Balıkesir’de Başarılı Operasyon
25-06-2022 09:14
25-06-2022 09:20
MARDİN

         Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele ile Kaçakçılık Orgnaize Suçlar Şube Müdürlükleri başarılı operasyonlara imza atıyor. Ülke genelinde yaptıkları başarlı operasyonlarla dikkat çeken Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Balıkesir Merkezli 7 ilde eş zamanlı gerçekleştirdikleri operasyonda  24 kişiyi yakaladı.

Balıkesir Valiliğinden yapılan açıklamada, “Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmalar neticesinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet yürüttükleri tespit edilen (28) şüphelinin yakalanması amacıyla 24.06.2022 Cuma günü Saat: 07.00 itibarı ile Balıkesir merkezli 7 il (Balıkesir, Ankara, Bursa, İzmir, İstanbul, Iğdır, Tekirdağ) ve 31 adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiştir. Yapılan operasyonda şüphelilerden 24’ü yakalanarak gözaltına alınmış olup, yakalanamayan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir.

FETÖ/PDY ve diğer terör örgütlerine yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.” İfadeleri kullanıldı


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR