SPOR

Başarının Selfisi...

Mucizeler yaratan Merit Grup Real Mardin Masa Tenisi Takımı,Avrupa Kupalarında

Başarının Selfisi...
28-05-2023 09:34
28-05-2023 09:39
MARDİN

      İstanbul Tozkoparan Spor salonunda yapılan BuPiliç Süper Lig Play-off Final etabında Merit Grup Real Mardin Spor Kulübü, BuPiliç  Balıkesir’i 4-3,Trabzonspor’u 4-1 yendi, Fenerbahçe ye 4-2 yenilerek Ligi 3. sırada bitirdi.

Mardinli İş Adamı Merit Grup Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Real Mardin Spor Kulübü Başkanı Zafer Karataş; “Çok büyük gurur yaşıyoruz, Sezon başında Genç bir Takım kurduk , inanılmaz bir başarı yakaladık. Türkiye Masa Tenisi tarihinde ilk defa bir Doğu ve Güneydoğu Anadolu takımı Süper Ligi 3. sırada bitirerek kürsüye çıktı, Bu büyük gururu bizlere yaşatan başta Teknik ekibimize ve Sporcularımıza çok teşekkür ediyorum, Mardin Turizmine , Spor Turizminde katkı sağladığımız için çok mutluyuz, Türkiye'nin köklü Kulüplerinden Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi takımlarla karşılaşıp onları yenebilecek seviyeye gelmemiz Türk Masa Tenisinde geldiğimiz noktayı gösteriyor. Hedefimiz Avrupa Kupalarında da aynı başarıyı yakalayıp Mardin'imizin tanıtımına katkı sağlamaktır. Sezon başında itibaren Teknik ekibimiz ve Sporcularımız gerçekten üst düzey bir mücadele örneği göstererek hak ettikleri Kupayı Mardin’imize kazandırdıkları için ayrıca bizleri onurlandırdı. Gösterdikleri bu başarıdan ötürü Antrenörümüzü ve sporcu kardeşlerimizi Merit Grup olarak Fransa'nın Paris kentine tatile gönderiyoruz. Mardin’i İlk defa Avrupa Kupalarında temsil etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz, inşallah Merit Grup Real Mardin Spor Kulübü olarak Avrupa'da da kendinden söz ettirecektir. Bizlerle gönlü ve kalbi atan bütün paydaşlarımıza  çok teşekkür ediyorum “ dedi.

           Merit Grup Real Mardin Spor Kulübü Antrenörü İzzettin Atasever; 2022-2023 sezonunda ilklerin takımı olmayı başardık, Türk Masa Tenisinin en başarılı takımlardan biri olduk, Erkek takımımız 1. Ligi 2. sırada bitirerek Türkiye Süper ligine çıkarak , hem kızlarda hem erkeklerde Mardin'imizi Süper ligde temsil edecek olmamızın sevincini yaşıyoruz, Kulübümüzün Sporcusu Büşra Demir Hem Gençlerde hem Yıldızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak adeta Türk Masa Tenisine damga vurduk, Mardin'de ilk defa bir spor branşında Süper Ligi 3. Bitirerek Kürsüye çıkıp Kupa almanın haklı gururunu yaşıyoruz, Sporcularımız Kaptan Simge Devrim İnal, Moldova Milli Takım oyuncu Alexandra Chırıacova, Genç Milli Takım Oyuncumuz Büşra Demir, Milli sporcumuz Minik Ecrin Atasever e gösterdikleri üstün performanstan dolayı Kulübümüz adına çok teşekkür ediyoruz, Büyük bir özveri gösterdiler , Kulüp Başkanımız Zafer Karataş'a ve Merit Gruba büyük destekleri için minnettarız, Paris tatili için ayrıca şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz 9-10 Haziran Kocaeli'de yapılacak olan Türkiye Kupasında Kürsüye çıkıp Mardin'e büyük bir kupa daha hediye etmek istiyoruz, bizlere büyük destekleri olan başta Merit Grup Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Kulüp Başkanımız  Zafer Karataş'a , Yönetim Kurulumuza ve bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz”  dedi.

 

 

 

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR