GÜNDEM

Başbakandan Önce Adayı Açıkladılar

-MARDİN'DE POLİTİKA KAZANI KAYNIYOR. BAŞBAKANDAN ÖNCE İL TEŞKİLATINDAN FERDİ AÇIKLAMALAR GELMEYE BAŞLADI

Başbakandan Önce Adayı Açıkladılar
04-12-2013 16:41

Bazı Kişiler Tarafından Partililere Adayın İsmini İçeren Hayırlı Olsun Mesajları Çekildiği Sürülüyor.

                 Mardin'de AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ile ilgili  bir haftadan beri spekülasyon açıklamalarda bulunan bazı kişi ve partililer tabanın kafasını karıştırıyor.

                 Bir hafta önce facebok ve twitter'de bazı siyasilerin yakınları tarafından yapılan paylaşımlar, Kızıltepeli bir aday adayının ismini ön plana çıkardı. O isim Vejdi kahraman. Ancak telefon ile görüştüğümüz Vejdi Kahraman, siyasette saatlerin, dakikaların bile önem arz ettiğini, başbakan açıklama yapmadan herhangi bir açıklama ve yorum yapamayacağını söyledi. Kahraman 'Beklemedeyiz, yarın veya bir saat sonra ne olacak belli değil. Siyasette saatlerin,dakikaların önemli olduğunu biliyorum. Adaylık için müracaat ettim. Hizmete talibim. Görev verilmesini herkes gibi bekliyorum. Sayın Başbakan açıklama yapmadan bu konuda bir şey söyleyemem ve yorum yapamam' dedi.

                Mardin  AK Parti İl ve İlçe teşkilatlarında  ve bazı siyasilerin yakınları tarafından Vejdi Kahraman'ın ismi yüksek sesle dillendirilmeye başlandı. Partiye yakın kişi ve çevrelere yine bazı kişiler tarafından  mesaj atılarak kente hayırlı olması dileklerinde bulunulduğu ileri sürülüyor.

               Artuklu İlçesi için, Ankara'ya özel olarak çağrıldığı ileri sürülen Şeyhmus Dinçel'in isminin geçmesi,parti tabanında kafa karışıklığına neden oldu. Müracaatı olmayan ve Mardin'in mimari yapısına ters düşmesine rağmen çok katlı (20-21 katlı)yap-sat binaların yapımında rol alan Dinçel'in Artuklu Belediye Başkan Adaylığına adının istanbulda bulunan Mardinliler'in isteği üzerine geçmesi tepkilere neden oldu.

                Başbakan ve hükümet kanadından önce  Mardin Büyükşehir ve Artuklu İlçe belediyeleri için aday isimlerinin bazı kesim ve partililer tarafından üstü kapalı açıklanması da parti tabanında rahatsızlık yarattığı belirtiliyor.

                Kafa karışıklılığı Başbakanın açıklaması ile son bulacak.



Editor : HaberPanelim.com
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR