POLİTİKA

Başkan Altındağ’a Ziyaretçi Akını

Ömerli İlçesinde Ak Parti’den Belediye Başkanı Seçilen Hüsamettin Altındağ’a ziyaretçi akını başladı.

Başkan Altındağ’a Ziyaretçi Akını
03-04-2024 05:11
03-04-2024 05:17
MARDİN

Mardin’in Ömerli İlçe Belediye Başkanlığına yeniden seçilen  Hüsamettin Altındağ'a, çevre ilçe ve köylerden  tebrik için ziyaretçi akını başladı. Belediye’de makam odası ve toplantı salonuna sığmayan ziyaretçiler, belediye avlusunda açık havada ağırlanıyor.

Belediye Başkanlığına yeniden seçilen, ilçede, yörede ve bölgede kanat önderleri arasında yerini alan Hüsamettin Altındağ, çevre ilçe ve köylerden gelen ziyaretçiler için belediye avlusunda oturma düzeni kurdu, gelen ziyaretçileri, yakınları ile birlikte karşılıyor. Başkan Altındağ, ilçe merkezinde ve kırsal mahallelere verdiği hizmet ve gerçekleştirdiği alt yapı ile dikkat çekiyor. Altındağ “ 31 Mart Yerel Seçimlerinde bizi  destekleyenlere teşekkür ediyorum. Bizim anlayışımızda hizmet siyasetin gölgesinde olmaz. Herkese, her mahalleye eşit ve partiler üstü hizmet anlayışımızı sürdüreceğiz. Ömerli ilçesini, kırsal mahalleleri ile birlikte kalkındırmayı ve daha iyi yaşanılır hale getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

   Hüsamettin Altındağ Kimdir?

Mardin'in Ömerli ilçesinde 1962 yılında doğan Hüsamettin Altındağ, ilk ve orta eğitimini Ömerli'de, lise eğitimini Kocaeli'de tamamladı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi iktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olan Altındağ, bankacılık ve şirket yöneticiliği gibi görevlerde bulundu. AK Parti'nin adayı Altındağ, 31 Mart 2019'da Ömerli Belediye Başkanlığına seçildi. Arapça, Kürtçe ve İngilizce bilen Altındağ, evli ve üç çocuk babasıdır.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR