YAŞAM

Başkan Pordoğan “ Sosyal Medya Fenomeni değiliz, kara para aklamıyoruz”

Mardin'de ,Güzellik Salonları Sahipleri ve Kuaförler Kahvaltıda buluştu, çalışma prensipleri ve alet edevat kullanımı konusunda ortak kararlar aldı.

    Başkan Pordoğan “ Sosyal Medya Fenomeni değiliz, kara para aklamıyoruz”
26-11-2023 19:41
26-11-2023 20:04
MARDİN

Mardin Berberler, Kuaförler güzellik uzmanları Esnaf Ve Sanatkar Odası Başkanı İbrahim Pordoğan, odaya bağlı üyelere Dara Cafe ve restoranda üyelerine kahvaltı verdi. Uyulması gereken kurallar ile kullanım yetkisi alet ve  malzemeler konusunda hassasiyet gösterilmesini istedi.

Dilan Polat olayından sonra, kurumların güzellik salonlarına karşı bakış açılarının değiştiğini kaydeden Başkan İbrahim Pordoğan, “Bazı güzellik merkezlerine denetimler ve baskınlar düzenleme hazırlıklarını duyuyoruz. Yönetim olarak kuaför ve güzellik merkezi işletmecilerine, gereken kurallara uymalarını, bir güzellik merkezinde verilebilecek hizmetlerin neler olduğunu, yasal prosedürlere uygun hangi işlemlerin yapılabileceğini ve kullanılacak malzeme ile ekipmanların nasıl ve neler olması gerektiğini anlattık. Üyelerimizin zarar görmesini istemiyoruz.” Dedi.

        Fenomen Değiliz Kara Para Aklamıyoruz

   Odaya bağlı 80 dolayında işyerinin sahiplerini kahvaltıda buluşturan Başkan Pordoğan, “Üyelerimiz hem tanıştı hem kaynaştı. Bu Türkiye’ye örnek teşkil edecek bir davranış oldu. Biz Kuaför ve Güzellik işletmeceleri, sosyal medya fenomeni veya ak para aklayıcısı değiliz. Mesleğimizi en iyi şekilde yaparak ekmeğimizi kazanmaya çalışıyoruz. Güzellik salonları ile ilgili sosyal medyaya yansıyan haber ve görüntüler mesleğimize zarar veriyor ve bizi rahatsız ediyor. Üyelerimiz işlerini şerefli bir şekilde mesleklerini icra ediyorlar ve geçimlerini sağlıyorlar” şeklinde konuştu.

       Güzellik uzmanları, şıklıkları ve güzellikleri ile dikkat çekti.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR