SPOR

Başkan Rıdvan Aşar’dan Karabük İdmanyurduspor maçı sonrası açıklama

Mardin1969 Spor Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar , ilk maçta alınan galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu

Başkan Rıdvan Aşar’dan Karabük İdmanyurduspor maçı sonrası açıklama
10-09-2023 19:24
10-09-2023 19:29
MARDİN
Karabük İdmanyurduspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunun Başkan Rıdvan Aşar, “Geçtiğimiz sene söylediğimiz gibi Bölgesel Amatör Lig (BAL) Mardin’in mücadele edeceğiz bir lig değil. Bu sene de söylüyorum 3. Lig de Mardin 1969 Spor’un mücadele edeceği bir lig değil. İlk günden beri mücadelemiz Mardin’in hak ettiği ligde oynaması.” dedi.
“Bu güzel taraftarımız, teknik heyetimiz ve futbolcularımızla bir üst lige çıkacağız”
Mardin’in hedefinin üst ligler olması gerektiğini ifade eden Rıdvan Aşar, “Bugün çok güzel bir ortam vardı. Taraftarımız da Cumartesi olmasına rağmen stada gelerek takımına destek verdi. Sayın valimiz, Milletvekilimiz Faruk Kılıç da bize destek veriyor. Bu sene bir birliktelik oluşturup hep birlikte 2. Lig’e çıkacağız inşallah. Bizim hedefimiz 2. Lig’e yükselmek. Bu Mardin için bir gerekliliktir. Baktığımız zaman sadece sosyal faaliyet olarak futboldan başka bir aktivitemiz yok. Tek aktivitemiz Mardin 1969 Spor maçları. İnşallah bu güzel taraftarımız, teknik heyetimiz ve futbolcularımızla bir üst lige çıkacağız.” şeklinde konuştu.
“Bölge futbolunun sesi olan TRT Kurdi”
Bölge futbolunun sesi olan TRT Kurdi’ye de teşekkür eden Aşar, “Sesimizi duyuran TRT Kurdi’yi çok önemsiyorum. Geçtiğimiz yıl amatörde de TRT Kurdi bizimleydi. Bunun için minnettarım.” açıklamasını yaptı.
Tecrübeli teknik direktör Cevdet Uzunköprü de şu açıklamayı yaptı: “Geçimiz sene bölgesel lige düşen bir Mardin 1969 Spor vardı.  Şehirdeki atmosfere baktığımızda heyecanını kaybetmiş bir taraftar vardı. Onları  bölgesel ligden çıkıp 3. Lig’e çıkardık. O heyecan tekrar geri gelecek. Maça baktığımız zaman Karabük İdmanyurduspor çok iyi bir takım. Bizim gibi 3. Lig’e yükselen ve çok güçlü transferleri vardı.  Karabük ilk yarıda çok iyi mücadele etti. Onları da tebrik ediyorum. İkinci yarıda oyun üstünlüğü bizim elimizdeydi. Maçtan 3 puanla ayrıldık. Özellikle taraftarımızın önünde 3 puanı almak çok güzel bir duygu. Bu galibiyeti taraftarımızı armağan ediyoruz. Futbolcularımı kutluyorum. Artık önümüzdeki Talas maçına çalışacağız. Özellikle sezon başından beri bizi hep destekleyen, Rıdvan başkan ve yönetimine çok teşekkür ederim. Bir teşekkürü de TRT Kurdi ekibine ediyorum, yerel basınımıza teşekkür ediyorum.”
SERDAR YİĞİT KARİYERİNİN İLK PROFESYONEL LİG GOLÜNÜ ATTI
Karabük İdmanyurduspor maçında futbol kariyerinin ilk profesyonel lig golünü atan Mardin 1969 Spor’un başarılı futbolcusu Serdar Yiğit ise “Sezonun ilk maçıydı çok zordu. Gol attığım ve galip geldiğimiz için çok mutluyum. İnşallah bu futbolumuzu ileriki maçlarımızda da sürdüreceğiz. Taraftarımız da çok coşkuluydu. Bizim için çok güzel bir gündü. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Daha da iyi olmak için çalışacağız. Sezonu da böyle güzel bir şekilde bitirmek istiyoruz.” ifadesini kullandı.

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR