SPOR

Başkan Rıdvan Aşar Mardinspor için destek istedi

Mardin 1969 Spor Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar, "yöneticiler olarak çok yalnız bırakıldık. Nüfusu 1 milyonu bulan ticaret, turizm, tarım sektöründe söz sahibi olan bir şehirde yaklaşık iki ay önce kombinelerimizi satışa çıkardık maalesef sadece 100 kombine satabildik." dedi ve destek istedi..

Başkan Rıdvan Aşar Mardinspor için destek istedi
06-08-2023 09:13
06-08-2023 09:32
MARDİN

Mardinspor Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar, yeni sesonda taraftardan ve Mardinli İş İnsanlarından destek istedi. Yaptığı açıklamada"Mardin 1969 Spor’un şerefli bayrağını elimize aldığımız günden beri yöneticiler olarak çok yalnız bırakıldık. Nüfusu 1 milyonu bulan ticaret, turizm, tarım sektöründe söz sahibi olan bir şehirde yaklaşık iki ay önce kombinelerimizi satışa çıkardık maalesef sadece 100 kombine satabildik.

Başka şehirlerin takımlarına bakıyorsunuz; sanayicisinden, esnafına, siyasetçisinden her kesim şehirlerinin takımlarına destek oluyor. Bu takım kadim kentin en büyük markası ve değeridir. Herkes bu takıma maddi ve manevi destek olmalı.

Takım sezon hazırlıklarını sürdürürken eleştirilere başlayanların sosyal medya profillerine baktığımızda 3 büyüklerin isimleri yazılıyor. Bu eleştirileri yapanların transfer piyasasından haberi yok mu? Bu takım sadece yönetimin takımı değil 1 milyon nüfusa sahip Mardin’in takımıdır. Siyasetçiler, bürokratlar, esnaflarımız, sanayicilerimiz, iş insanlarımız sizleri Mardin 1969 Spor’a destek olmaya çağırıyorum.

Bütün görüşlerimizi, ideolojilerimizi bir tarafa bırakıp bu takımı daha iyi yerlere taşımak için destek olalım, takıma sahip çıkalım. Başka Mardin 1969 Spor yok. Daha çok sponsorlarımız olmalı, daha çok kombine satılmalı ancak aksi takdirde istediğimiz futbolculara formamızı giydiremeyiz. Ben Mardinliyim diyen herkese çağrıda bulunuyoruz ve yeni bir kampanya başlatıyoruz. Hedefimiz 5 bin kombineye ulaşmak. Sen de ‘Mardinliyim’ diyorsan ‘bir kombine benden‘ diyerek kampanyamıza destek ol!"


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR