SPOR

Bölünmez, Mardinspor futbolcularını ağırladı

Mardinspor Onursal Başkanı Bölünmez Mardin 1969 Spor'u Ankara'da akşam yemeğinde ağırladı 

Bölünmez, Mardinspor futbolcularını ağırladı
03-12-2021 10:05
03-12-2021 10:07
MARDİN
Mardinspor Onursal Başkanı Bölünmez Mardin 1969 Spor'u Ankara'da akşam yemeğinde ağırladı 
Mardin Eski Milletvekili, Mardinspor Onursal Başkanı, Süleyman Bölünmez, ZTK'da Gençlerbirliği'ni eleyerek 5. Tur'a yükselen Mardin 1969 Spor futbolcularını akşam yemeğinde ağırladı.
Süleyman Bölünmez'in, verdiği akşam yemeğine Mardin eski Belediye Başkanı Metin Pamukçu, Gençlerbirliği Spor Yönetim Kurulu Üyesi Talip Çankırı, Mardin 1969 Spor yöneticileri ve teknik heyeti de hazır bulundu.
"Daha başarılı bir ikinci yarı geçireceğimize inanıyorum"
Mardin 1969 Spor'un mütevazi bir kadro kurduğunu belirten Bölünmez, "Her takımın hedefi şampiyonluktur ama biz ölçümüzü biliyoruz, bölüm bölüm gideceğiz. Başarıyı öyle yakalayacağız, birbirimizi tanıyacağız. Çünkü bu takımın bir iskeleti yoktu, Tamamen yeniden kurulmuş bir takım. Tabi şuandaki bulunduğumuz nokta itibariyle gene de bu kadar yeni arkadaşın bir araya geldiği, şansızlıkların, aldığım bilgiler üzerine telaş, heyecan, sonuca çabuk gitme isteği, hakem hataları bunun sonucunda 15 puan aldınız. İnşallah ikinci yarıda hocamız Mehmet Akbulut ile birlikte devre arasındaki kampta birbirinizi daha iyi tanıyıp daha başarılı bir ikinci yarı geçireceğimize inanıyorum." dedi.
"Mardin halkı adına sizlere teşekkür ediyorum"
Gençlerbirliği galibiyetine de değinen Bölünmez, "Bu maç önemliydi. Sizin, bizim, taraftarın morale ihtiyacı vardı. Bunundan dolayı Mardin halkı adına sizlere teşekkür ediyorum. Yönetici arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum, eski bir yönetici olarak bana gelen telefonlardan dolayı sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Çünkü anlamlı bir takımı yendiniz. Gençlerbirliği iki yıl sponsoru olduğum bir kulüp. O süreçte rahmetli İlhan Cavcav başkanın bize bir kaç futbolcu verdiği, Mardin'de maçımıza geldiği bir takımın başkanıydı. Onu rahmetle anıyoruz." açıklamasını yaptı.
Bölünmez son olarak şunları söyledi: Ben biraz başarıyı seviyorum. Başarısızlıkları da gördük ama Mardinspor'u düşme hattından aldım ve hep yukarı tırmandırdım. Hiç bir zaman böyle kötü bir sezon yaşamadık. PTT Liginde şampiyonluğa oynayacak bir takım kurduk. İlk yarıda play off şansımızı da yitirecek bir sonuçla bitirdik ama netice itibariyle ikinci yarıda toparladık. Bu nedenle sizin de bir çıkışınızı bekliyordum. İnşallah bu maçla birlikte her maçta olmasa 2-3 maçta bir yanınızda olacağım. İstanbul'da programı ayarlamaya çalışacağım. Tepecik maçına da gelemeye çalışacağım. Çankaya maçında da yanınızda olacağım. İnşallah hocalarımızın verdiği taktikleri sahada değerlendirip başarıyı yakalayacağız."

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR