YAŞAM

Bünyamın sevgisini, Karikatüre sonrada yazıya döktü

Mardin Artuklu’da yaşayan 7 yaşındaki Bünyamin Admış, baba dostu Rıdvan Fidan’a büyük sevgi besleyerek, sevgisinin gösterisini okuma ve yazmayı çok çabuk öğrenerek mektup yazmayı başardı.

Bünyamın sevgisini, Karikatüre sonrada yazıya döktü
26-12-2021 12:13
26-12-2021 12:17
MARDİN

Mardin Artuklu A.Kadir Tutaşı İlköğretim okulu 1. Sınıfına giden Bünyamin Admış, babasıyla birlikte İletişim Gazetesi imtiyaz sahibi Rıdvan Fidan’ı ziyaret edince dostluk  başlar.

      Tanıştığı günden sonra sürekli babasına ‘Rıdvan amcaya gidelim’ diye tutturan Bünyamin sonunda muradına erdi.

         Babası Abdulkadir Admış Bünyamin’in, Rıdvan amcasını   sevgisinin karşısında şok olduklarını, Bünyamin’in rüyasında bile Rıdvan amcasını sayıkladığını videoya kaydettiklerini söyledi.

Baba Admış, “Bir keresinde oğlum Bünyaminle dostum Rıdvan Fidan’ı ofisinde ziyaret ettik. O gün Bünyamin Rıdvan amcasını çok sevdi ve sürekli ‘baba beni Rıdvan Amcaya götürür müsün?’ diye tutturdu. Okul saatiyle denk gelemediği için bir türlü fırsat bulup götüremedim. Bu istek günden güne artıyordu. Bir gün rüyasında Rıdvan amcasını sayıkladığını görünce videoya kaydettik. Bizim onu bilerek götürmediğimizi zanneden Bünyamin, ‘sizleri Rıdvan amcaya şikayet edecem’ diye bizleri tehdit etmeye başladı. Bu azim sayesinde okuma yazmayı da çok çabuk kavradı ve amcasına mektup yazdı. Yazdığı mektupta bütün duygularını yazdı. Bizler de bu durumdan memnun kaldık. Sevgiler karşılıklıdır, Rıdvan amcası da onu çok seviyor. Allah bu muhabbetlerini daim kılsın.” Dedi.

Sınıf Öğretmeni İbrahim Sezer ise, “Bünyamin çok zeki ve çok başarılı bir öğrencim. Sınıfta ödev olarak verdiğim yazılar ve resimlerde hep Rıdvan amcasına mektup yazar ve resmini çizer, bundan dolayı Bünyamin Okuma ve yazmayı çok çabuk çözdü. Doğrusu Rıdvan amcasını da kıskandım. Allah sevgilerini artırsın” dedi.

Hafta sonunu fırsat bilerek İletişim Gazetesi imtiyaz sahibi Rıdvan Fidan’ı ofisinde babasıyla birlikte ziyaret ederek hasret gideren Bünyamin’in sevinci görülmeye değerdi. Rıdvan amcasına dakikalarca sarılarak onu bırakmadı.

Bünyamini çok sevdiğini ve yazdığı mektuplar ile çizdiği resimler için çok duygulandığını ifade eden Fidan, “Gördüğüm ilk andan itibaren Bünyamin’i bende çok sevdim. Kalpten kalbe giden bir yol var bilinmez diye bir şiarımız var bizim. Bunu da yaşayarak görüyorum. Rabbim Bünyamin’i ailesine ve bizlere bağışlasın. Rabbim onu muvaffak eylesin. Çok ilginç ki o, 1 Eylülde ben ise 2 Eylülde doğmuşuz. Onu bende çok seviyorum. “ şeklinde duygularını ifade etti.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR