POLİTİKA

CHP Milletvekili Adayları Gece Gündüz dinlemiyor

CHP Mardin Milletvekili Adayları M.Sait Çelebi ve Şükrü Karaboğa gecelerini gündüzlerine katarak ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP Milletvekili Adayları Gece Gündüz dinlemiyor
30-04-2023 10:57
30-04-2023 11:04
MUĞLA

 CHP Mardin Milletvekili Adayları Mehmet Sait Çelebioğlu ve Şükrü Karaboğa, CHP Artuklu İlçe Başkanı Bülent Olgaç ve partilerle gündüzlerini köy yollarında gecelerini de kahvehane ve ev ziyaretleri yapıyor. CHP Milletvekili adayları gittikleri yerlerde ilgi ile karşılanıyor. Çiftçilerin, esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyen CHP adayları, hak, hukuk, adalet  ekseninin ayrılmayacaklarını söylüyor.

CHP Mardin Milletvekili adayları M.Sait Çelebi ve Şükrü Karaboğa, Artuklu Yenişehir Mahallesinde ziyaret ettikleri bir kahvehanede, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Adaylar, Gençlerin, memurların esnafın ve vatandaşın geleceğine dönük verilecek kararın son virajına gelindiğine dikkat çekerek “Ülkenin borç batağından, çetelerinden elinden, haksızlık ve yolsuzluklardan kurtulmasını isteyen her sağduyulu vatandaş kararının vermeli. Herkesin 20 yılda ülkenin getirildiği durumu göz önünde bulundurarak siyaset üstü, milletin ve ülkeninim huzuru için, ekonomimizin düze çıkması için, insanca yaşam şartlarının sağlanması için desteğinizi istiyoruz. Hep birlikte güzel günlere ulaşacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştular.

     

 

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR