Trendyol 1. Lig’in 2. haftasında 21 Kasım Şehir Stadı’nda Antalyaspor’u konuk eden Mardin 1969 Spor, taraftarı önünde aldığı 2-0’lık galibiyetle önemli bir üç puanı hanesine yazdırdı.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Mardin 1969 Spor Teknik Direktörü Ahmet Cingöz ile Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz mücadeleyi değerlendirdi.
CİNGÖZ: YENİ BİR TAKIMIZ, HER GÜN ÜSTÜNE KOYUYORUZ
Mardin 1969 Spor Teknik Direktörü Ahmet Cingöz, ligin yeni takımlarından biri olduklarına dikkat çekerek, takımın her geçen hafta gelişim gösterdiğini söyledi.
Antalyaspor’un hazır ve birlikte oynama alışkanlığı yüksek bir oyuncu grubuna sahip olduğunu belirten Cingöz, rakiplerinin gücünü bilerek karşılaşmaya hazırlandıklarını ifade etti.
Cingöz, “Maça ona göre hazırlandık. Bazı bölümlerde topu rakibe bilinçli verdik. Yeni bir takımız. Her hafta, her gün üstüne koyuyoruz. Pozisyon zenginliklerine baktığımız zaman çok net pozisyonlarımız var.” dedi.
Takımının hücumdaki üretkenliğinden memnun olduğunu ancak rakibe verilen pozisyonlar üzerinde çalışmaları gerektiğini kaydeden Cingöz, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Pozisyon da verdik. Onların üzerine de duracağız. Antalyaspor’u tebrik ediyorum. Gerçekten iyi mücadele ettiler. Geçiş oyunlarında gerçekten de etkililerdi. Kendi takımımı da tebrik ediyorum, hepsinin alınlarından öpüyorum.”
KORKMAZ: İKİNCİ YARI HİÇBİR ŞEY OYNAMADIK
Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise karşılaşmanın özellikle ikinci yarısında ortaya koydukları futboldan memnun olmadığını söyledi.
İlk yarıda istedikleri oyuna yakın bir görüntü sergilediklerini ifade eden Korkmaz, uzaktan gelen şutla geriye düştüklerini belirtti.
İkinci yarıda hem oyun hem mücadele anlamında beklentilerinin uzağında kaldıklarını vurgulayan Korkmaz, “İkinci yarı hiçbir şey oynamadık, kötü oynadık. Kötü mücadele ettik. Hem hücumda hem savunmada istediklerimizi yapamadık. Mağlubiyeti hak ettik.” ifadelerini kullandı.
Korkmaz, Mardin 1969 Spor’u ortaya koyduğu mücadele ve aldığı galibiyetten dolayı tebrik etti.
MARDİN’DE GALİBİYET SEVİNCİ
Kırmızı-lacivertliler, Antalyaspor karşısında alınan 2-0’lık galibiyetle hem taraftarına büyük sevinç yaşattı hem de ligin ilerleyen haftaları öncesinde umut veren bir görüntü ortaya koydu.
Teknik Direktör Ahmet Cingöz’ün “Her hafta, her gün üstüne koyuyoruz” sözleri ise yeni kurulan Mardin 1969 Spor kadrosunun gelişimine ilişkin dikkat çeken mesaj
Editor : Mehmet ÇELİK