ASAYİŞ

Dargeçit´te Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı.

Dargeçit´te çok miktarda silah ele geçirildi.

Dargeçit´te Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı.
29-12-2015 19:19

          Haber Merkezi  

        Mardin´in Dargeçit İlçesinde sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı bildirildi. İlçe kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada ?İlçemizde artan terör olayları nedeniyle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, bozulan huzur ve asayiş ortamının tekrar tesis edilebilmesi için 5442 sayılı İl İdaresi Kanunun 32/C- 32/Ç ve ilgili diğer maddeleri gereğince belirtilen bölgelerde (Tepebaşı Mahallesi, Bahçebaşı Mahallesi, Saray Mahallesi ve Safa Mahallesi) sivil vatandaşlarımızın zarar görmemesi amacıyla ilan edilen sokağa çıkma yasağı 29 Aralık 2015 Salı günü saat 18:00 dan itibaren kaldırılacaktır? ifadelerine yer verildi.

     Dargeçit´te çok miktarda silah ele geçirildi.

          İlçede sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının ardından Mardin valiliği yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada ?Dargeçit ilçemiz Korucu Mahallesi´nde 29 Aralık 2015  Salı günü yapılan arama ve tarama faaliyetleri    esnasında  Bölücü Terör Örgütüne ait 6 adet kaleşnikof piyade tüfeği ve tüfeğe ait 15 adet şarjör, 24 adet roket atar mühimmatı ve sevk fişekleri, toplam 2000 kg patlatılmaya hazır bidon içinde el yapımı patlayıcı, 14 adet el bombası, 1 adet telsiz,  çok sayıda mühimmat, ilk yardım malzemesi, giyim ve gıda maddesi ele geçirilmiştir.        

           Vatandaşlarımızın desteği ile yine vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için yürüttüğümüz terörle mücadelemiz aralıksız devam edecektir.? Denildi.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR