POLİTİKA

DEVA Kurmayları, Mardin’e Çıkarma Yaptı

Demokrasi ve Atılım Partisi, Genel Başkan Yardımcıları Münevver Helün Fırat, eski bakanlardan Selma Aliye Kavaf ve GMYK üyesi Essum Aslan bölgede nabız yokluyor

DEVA Kurmayları, Mardin’e Çıkarma Yaptı
24-04-2022 01:06
24-04-2022 01:14
MARDİN

Mardin’de DEVA Partisi İl Başkanı Avukat Mesut Aydoğan’ın, Kızıltepe İlçesine bağlı Çakır (Gırbele) Mahallesinde verdiği iftar yemeğine, DEVA Partisi Genle Başkan Yardımcıları Munevver Helün Fırat, eski bakan Selma Aliye Kavaf ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Esum Aslan, İl Sivil toplum kuruluşları başkanı Kadir Kerimoğlu, il ve ilçe teşkilat başkanları ile partililer katıldı.

       Genel Başkan Ali Babacan’ın talimatları ile bölgede ve ülke genelinde vatandaşlarla buluşma, temel sorunları rapor haline getirip genel merkezde değerlendirme ardından  meclis gündemine taşımak için yola çıktıklarını ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Fırat, temiz ve vatandaşın menfaatlerini ön planda bir politika izlediklerini söyledi.

      Fırat “Bölgede çok sıcak ve samimi karşılandık. Bölgedeki arkadaşlarımızın çalışmalarını gördük. İyi bir tabanımız var. Bunu harekete geçirmenin yolu samimiyet ve sadakatin yanında, yapamayacağımız hiçbir vaatte bulunmamaktan geçtiğine inan bir siyasi anlayışımız var. Genel başkanımızın yaptığı temiz siyaseti, ötekileştirmeme anlayışı, insan hakları ve hukukun üstünlüğüne olan saygısı ve duyarlılığı partimize olan güveni her geçen gün biraz daha arttırmaktadır.” Dedi

      İl  ve ilçe teşkilatı  ve partilerle yer sofrasında iftar açan DEVA’nın kadın kurmayları, bölgedeki izlenimlerinin olumlu olduğunu sözlerine ekledi.

     DEVA Partisi Mardin İl Başkanı Av. Mesut Aydoğan, genel merkezden gelen parti kurmaylarına il ve ilçelerde tespit ettikleri sorunları anlattıklarını, ekonomik sıkıntılar, döviz kuru, elektrik ve doğalgaz faturaları altında ezilen sanayici, çiftçi ve vatandaşların partilerinden beklentilerinin büyük olduğunu söyledi.

    DEVA'nın kadın kurmayları vatandaşların ve partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

 

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR