POLİTİKA

DEVA Partisi'nden Gazetecilere Ziyaret

DEVA Partisi İl Başkanı Aydoğan ve Yönetim Kurulu Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Çelik’i ziyaret etti, 6’lı masa ve seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

DEVA Partisi'nden  Gazetecilere Ziyaret
01-02-2023 09:18
01-02-2023 10:12
MARDİN

DEVA Partisi İl Başkanı Mardin İl Başkanı Av. Mesut Aydoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Kadir Kerimoğlu, Özlem Karataş  İbrahim Zamur ve Gençlik Çalışmaları Başkanı Murat Aksin  ile birlikte Güneydoğu Anadolu  Gazeteciler Federasyonu ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik’i ziyaret etti.

       Birilerine göre siyaset yapılamayacağını ifade eden İl Başkanı Aydoğan, 6’lı Masa Mutfağında DEVA Partisi kurmaylarının etkili rol oynadığını söyledi. Mardin’de nasıl bir çalışma yapılacağını genel merkezin ve parti teşkilatının alacağı kararlar sonunda belli olacağını kaydeden Başkan Aydoğan “ 3 Yıldan beri çok şey gördük ve biliyoruz dediğimiz çok şeyin farklı boyutlarını gözlemledik. Taban  siyaseti çok önemlidir. İnsanlarla göz göze gelmeden, sabırla sorunlarını, ne istediklerini ve ne beklediklerini dinlemeden siyaset yapmanın çok da etkili olamayacağını gördük. Dedi.

      Başkan Aydoğan, DEVA Partisi Genel  Başkanı Ali Babacan’ın dürüstlüğüne ve  ekonomiyi kısa sürede düzlüğe çıkarabileceğine herkesin inandığını sözlerine ekledi.

  aldı. Heyeti Mardin Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Akgül ağırladı.

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR