POLİTİKA

DEVA Partisi’nden HDP’ye Taziye Ziyareti

DEVA Partisi İl Teşkilatı, İl Başkanı Mesut Aydoğan, İl Başkan yardımcıları ve yöneticilerle birlikte HDP İzmir İl Binasına yapılan saldırıda hayatını kaybeden Deniz Poyraz için HDP Mardin İl Başkanlığına taziye ziyaretinde bulundu.

DEVA Partisi’nden HDP’ye Taziye Ziyareti
26-06-2021 11:40
26-06-2021 11:42
MARDİN

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mardin İl Başkanı Avukat Mesut Aydoğan ve İl Başkan yardımcılarının yanı sıra birçok yöneticiden oluşan heyet, HDP Mardin İl Örgütüne giderek taziye dileklerinde bulundu.

BİRLİK İÇERİSİNDE OLMAK LAZIM

Saldırının demokrasiyi zedelediğini ifade eden Aydoğan,  sıkılan kurşun Türkiye Demokrasisine sıkıldığına vurgu yaptı.

Saldırının sadece HDP’ye değil tüm demokratik mücadele sürdürenlere gerçekleştirildiğini söyleyen Aydoğan, Ülkenin aydınlık yarınları için tüm muhalefet ve demokrasi savunucuları bu eylem karşısında ortak tepki koymasının gerektiğini belirtti.

Demokrasiye insan haklarına sahip çıkmalıyız diyen Aydoğan, “Deniz Poyraz’a sıkılan kurşun Türkiye demokrasisine sıkılmış bir kurşundur. Sadece HDP ye değil tüm demokratik mücadele sürdürenlere sıkılmıştır. Ülkenin aydınlık yarınları için tüm muhalefet ve demokrasi savunucuları bu eylem karşısında ortak tepki koymalıdır. Demokrasiye insan haklarına sahip çıkıyoruz” dedi.

 Saldırılar karşısında demokrasiden yana olacakları mesajı veren DEVA Partisi heyeti ardından il binasında ayrıldı.


Editor :
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR